28 Mart 2024 Perşembe

FLAŞ GELİŞME ISPARTA'DAKİ FETÖ PDY DAVASI BAŞLIYOR!

FLAŞ GELİŞME ISPARTA'DAKİ FETÖ PDY DAVASI BAŞLIYOR!

Asayiş

ISPARTA'da  FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Fethullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 130 sanıklı dava başlıyor  an ve an bomba 32 de olacak.  

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında aralarında eski Isparta Valisi Memduh Oğuz ve eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nunda bulunduğu 47’si tutuklu paralel yapı davasının 3. Mahkemesi bugün yapılacak.                        

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında aralarında eski Isparta Valisi Memduh Oğuz ve eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile bazı eski rektör yardımcılarının da bulunduğu 47’si tutuklu, 130 sanığın yargılandığı davada üçüncü mahkeme bugün başlıyor.

İlk duruşmada, eski Rektör yardımcıları Prof. Dr. Şakir Şahin, Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız ile üniversitede görevli bir memur, ikinci duruşmada da bir üniversite personeli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. İkinci mahkemede Akşehir Cezaevinde bulunan Isparta Eski Valisi Memduh Oğuz da SEGBİS aracılığıyla savunmasını yapmış, diğer sanık ve tanıklarda dinlenmişti. Bugün başlayacak olan mahkemede tanıkların dinlenmesine devam edileceği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR