20 Nisan 2024 Cumartesi

İki araç çarpıştı, 6 kişi yaralandı

Trafik terörü hafta sonu dinlemedi. Gölcük yolu üzerinde meydana gelen feci kazada 6 kişi yaralandı. Kazada bir otomobil ise şans eseri apartman bahçesine düşmekten son anda kurtuldu.

Asayiş
Gölcük yolu üzerinde Pazar günü feci bir kaza meydana geldi. Gölcük yolu üzeri 107-108. Cadde kavşağında Özkan Demir’in kullandığı 07 LK 191 plakalı otomobil ile Kemal Kay’nın kullandığı 32 DA 956 plakalı otomobil dikkatsizlik sonucu çarpıştı.
 
Meydana gelen kazada sürücü Kemal Kaya ile araç içerisinde bulunan Akın Kaya yaralandılar. Özkan Demir’in kullandığı araçta bulunan 4 kişi de kazada hafif şekilde yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Kazanan meydana geldiği Gölcük yolu üzerinde emniyet ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı. Otomobillerin kafa kafaya çarpıştığı kazada bir mucize gerçekleşti. Özkan Demir’in kullandığı 07 LK 191 plakalı otomobil apartmanın bahçesine düşmekten son anda kurtuldu. Kaza  yapan otomobillerde ise büyük oranda maddi hasar oluştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR