20 Nisan 2024 Cumartesi

Dış Ticaret Eğitimi almak ister misiniz?

Dış Ticaret Eğitimi konusu son zamanlarda oldukça popüler olmaya başladı. İnternet aracılığı ile ya da fiziki olarak ürün alıp satmanın tüm inceliklerinin anlatıldığı Dış Ticaret Eğitimi konusuna değineceğiz.

Eğitim

Dünyanın hızlı gelişimi ile A’dan Z’ye her şey hızlı bir şekilde değişiyor. Artık pek çok meslek tarihe gömülürken insanların akıllarının alamadığı pek çok meslekte gün yüzüne çıkıyor. Yeni dönemde pek çok insan evinden bile çıkmadan mesleğini icra edebiliyor. İşte son dönemlerde dikkat çeken mesleklerden biri de Dış Ticaret Uzmanlığı. Dış Ticaret Eğitimi ile siz de bu son zamanların popüler mesleği için ilk adımı atabilirsiniz.

Dünya pazarında sürdürülen büyük rekabette en önemli faktör yetişmiş dış ticaret uzmanlarına aittir. Bu nedenle dış ticaretin, yani başka bir deyişle dış ticaret eğitimi'nin ülkelerin ekonomilerine yaptığı katkı gittikçe fazlalaşıyor. Tam da bu sebepten var olan ve yeni kurulmuş olan şirketlerde, dış ticaret yönetmelik ve uygulamaları ile alakalı bilgili, eğitimli ve uzman personel ihtiyacı da hissedilir derecede artmaktadır.

Dış Ticaret Eğitimi’ne bakacak olur bu eğitimlerde bir yandan dış ticaret mesleği ile alakalı ana kavramlar ve kuramlar öğretilirken bir yandan da ithalat ve ihracatın ne şekilde yapıldığını adım adım gösterip uygulamalı bir şekilde aktaran, simülasyonlar ile kuvvetlendirilmiş, kursiyerlere öğrenmiş oldukları bilgileri sınama ve pekiştirme imkanı tanındığı görülecektir. Ayrıca kurs sonunda Üniversite onaylı sertifika alabiliyorsunuz.

Alacağınız bu sertifika sayesinde iş imkanınız artacaktır. CV’nize ekleyeceğiniz sertifika sizi bir adım öne çıkaracaktır. Bu sertifikaya ulaşmak için 2 aylık bir eğitimden geçeceksiniz.

Eğer siz de ürün satışı yapmak, üretim veya kendi sınırları dışında ürünlere veya hizmetlere yatırım yapmak, ya da tüm bu işlerin koordinesinde bulunmak gibi konularla ilgiliyseniz bu eğitimin sizin için doğru bir seçim olacağını söylemek yanlış olmaz. İthalat, ihracat, lojistik, pazarlama, hukuk veya finans gibi Uluslararası iş faaliyetlerinin çok yönlü olmasından ötürü rekabet şartlarında gerekli olan yetkinliklere sahip olmak artık kaçınılmaz bir hale gelmiştir. Uzman eğitmenler tarafından alacağınız dersler ile ve onların tecrübelerinin size aktarılması ile bu değerleri mesleğe adım atabilir ve devamını getirmek için kendinizi geliştirebilirsiniz. Dış Ticaret Eğitimi almak için 0312 911 3232 nolu telefondan Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi ile iletişim kurabilirsiniz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR