26 Nisan 2024 Cuma

EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Eğitim

2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemi Eğitim Değerlendirme toplantısı Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında yapıldı. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ceylan Çaylak, İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan, Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği üyelerininde hazır bulunduğu toplantıda başta güvenlik konusundaki önleyici tedbirler olmak üzere eğitim kalitesinin daha da arttırılması konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. Okul Aile Birliği temsilcileri ve Okul Müdürleri söz alarak görüşlerini aktardı.

Toplantının başlangıcında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda yapılan çalışmalar hakkında, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ise okullarda alınan güvenlik tedbirleri ile önleyici faaliyetler konusunda birer sunum yapıldı.

“EĞİTİMDEKİ BAŞARIYI İLERLETMELİYİZ”

Toplantıda yaptığı konuşmada toplantıya katılımın fazla olmasından duyduğu memnuniyeti aktaran ve katılımcıların alanda yaşadıkları tecrübelerin kendilerine yol göstereceğini belirten Vali Seymenoğlu, “Okullarda ve çevresinde yaşanan olumsuzlukları çözmek için sizler ve bizler var gücümüzle çalışıyoruz. Eğitim kalitemizin iyi olması durmamızı gerektirmiyor, yapılan başarılı çalışmaları bir adım daha öteye taşıyarak bayrağı bizden sonrakilere teslim etmemiz gerekiyor.” dedi.

“EĞİTİM İÇİN BİZİ BUNALTIN”

Eğitimde güvenlik konusunda herkesin çok duyarlı olması gerektiğini aktaran Vali Seymenoğlu “ İlinizin Valisi olarak söylüyorum eğitim konusunda bizi bunaltın. Beni bunaltın ki bende bizimle beraber bu sorumluluğu alan arkadaşlarımı bunaltayım. Kötü niyetli kişilere karşı bir gencimizi bile kurtarsak ne mutlu bize. Kilometrelerce yol varsın yapmayalım, metrelerce köprüler yapmayalım, güzel güzel makam odalarımızı yapmayalım, ama ana babalar için bu kadar kıymetli, bu kadar özel, bu kadar önemli olan bir çocuğumuzu bile olumsuzluklara karşı koruyabilirsek yeterli arkadaşlar. Herhangi bir yasa dışı durum karşısında sizler olaya direk müdahil olmayın derhal güvenlik kuvvetlerine bilgi verin, onlar gerekli işlemleri derhal yapacaktır. İhbarlarda ihbarcı kesinlikle gizli tutuluyor bu konuda herhangi bir endişeniz olmasın” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda Adrese Dayalı Kayıt Sistemi uygulamasının okullar arasındaki nitelik farkını azaltmada etkili olacağını ifade eden Vali Seymenoğlu tüm öğrencilerin aynı seviyede başarılı olabilmeleri için öğretmenlere büyük görevler düştüğünü söyledi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

davraz

01 Aralık 2018 Cumartesi 22:02

Okul müdürleri ve yardımcıları 2 yılda bir dğişşin idareciler mesai saatlerine uymuyorlar derse girmiyorlar tek dertleri koltuğun devamı için fırıldaklık yapmak okula gelmezler dışarıda gezerler bir idareci 2 yıldan sonra mutlaka sınıfa döndürülmeli ilk önce müdürleri incelip takip etmeli

Vatandaş cemal

01 Aralık 2018 Cumartesi 18:54

Okullarda laboratuarlar var ama malzemeleri yok yetkisiz yetkililerle bu işler OLMAZ....

ahmet yücel

01 Aralık 2018 Cumartesi 14:20

güzel ve cilalı söz ama icraata dökmeye kalkarsanız ilk kararnamede merkeze alınırsınız. özellikle ısparta bürokrasi kadrosunda tahsil sakıncalı bir durumdur.ne kadar az tahsil o kadar makbuldür.

Vatandaş

01 Aralık 2018 Cumartesi 13:57

Bu şade vatandaş rumuzu da komik ha. Şade olmayan vatandaş da mı varmış, mesela tuzlu vatandaş, çikolatalı vatandaş, vanilyalı vatandaş falan

Veli

01 Aralık 2018 Cumartesi 10:04

Okullar arası farkı kaldırın, okulun birinde yarısı yabancı öğrenciler var , 700-800 kişilik iyi okullarda ise hiç yok mesela bu sadece 1 örnek

Sual

30 Kasım 2018 Cuma 23:33

İlk iş eğitimin başındaki müdürleri müdür yardımcılarını görevden almakla başlamalı sayın vali. Emanet müdürlükle milli eğitim yürütülemez. Adamin kadrosu bir yerde kendisi başka yerde.

Sade vatandaş

30 Kasım 2018 Cuma 21:56

Sayın valim okul önlerinde trafik için önlemler alınmalıdır üst geçit yaya geçidi ışıklı gecit yada tümsek olsun bizim mahalle de Muhsin kiremitçi İmam Hatip ortaokulu var öğrenciler araçların arasında kalıyor arabalar çok hızlı ve yoğun trafik var bu okul da 900 öğrenci var ve taşımalı gelenler var lütfen acil önlem alın kötü haber duymadan

Vatandsş

30 Kasım 2018 Cuma 19:12

Yetkili sendika sizi yeterince bunaltiyor zaten

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR