27 Nisan 2024 Cumartesi

YUNUSLAR GÖREVE HAZIRLANIYOR!

ISPARTA İl Emniyet Müdürlüğü’nde mevcut Motosikletli Polis Timlerine, Temel Eğitim kursu veriliyor. 3 Uzman eğitmen tarafından verilen kurslarda esas amaç ise asayiş olaylarını daha hızlı, etkin ve kararlı bir şekilde müdahale edilmesi amaçlanıyor.

Eğitim

İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Motosikletli Polis Timleri,şehrin yoğun trafiğinde hızlı serbestlikle hareket ederek, yüksek manevra kabiliyeti ile asayiş hizmetlerinden etkinliğin artırılması için eğitim veriliyor.Suçların önlenmesi, işlenen suçların faillerinin süratle yakalanabilmesi amacıyla devam eden kurslarda 3 uzman eğitmen tarafından polis görevlilerine temel eğitim kursu veriliyor. 21 Mart tarihinde başlayan ve 15 Nisan tarihinde sona erecek olan kurslara katılan 2 bayan ve 23 erkek personel trafiğe kapalı bir parkurda eğitim veriliyor. Motosikletli Polis Timleri Temel Eğitim Kursunda başarı gösteren personeller teorik kursunu da başarı ile geçmeleri halinde sertifikalarını alabilecekler.

Kursun tamanlanmasının ardından yeni motosikletli polis timlerinin görev başlaması ile birlikte kentte asayiş olaylarına daha hızlı, etkin ve kararlı bir şekilde müdahale etmeleri amaçlanıyor. 







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR