29 Mart 2024 Cuma

BÖYLE BİR YATIRIM ISPARTA'YA İHTİYAÇTI

Gönül Kahvesi Isparta Şubesi İşletmecisi Müyesser Günaydın, 'En şık ve en nezih mekan olarak Isparta'da hizmet veriyoruz. Türk ve Dünya kahvelerine en iyi kahve çekirdeklerini sunmaya çalışıyoruz' dedi.

Ekonomi

NEDEN ISPARTA!

 

IYAŞ Park AVM’de yaklaşık 3 yıldır Isparta halkına hizmet veren Gönül Kahvesi Isparta Şubesi, nostalji ortamı ve şık mekanı ile göz dolduruyor. Isparta’da tek Gönül Kahvesi olduklarını söyleyen İşletmeci Müyesser Günaydın, Gönül Kahvesi’ni neden Isparta’ya açmayı uygun gördüğünü anlattı. Türkiye’de 44 Şubesi bulunan Gönül Kahvesi’nin Antalya Şubesi’nin kendisinde verildiğini kaydeden Günaydın, böyle bir yatırım Isparta’ya ihtiyaçtı. Biz Günaydın ailesi olarak Ispartamıza hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

 

KAHVE ŞAMPİYONU

 

Türkiye genelinde bulunan tüm Gönül Kahvesi Şubeleri içinde en temiz ve en şık Gönül Kahvesi unvanını aldıklarını belirten Isparta Şubesi İşletmecisi Müyesser Günaydın, Gönül Harmanı Espressomuz TÜYAP’taki kahve yarışmasında birinci olmuştur. Bu bizim için bir gurur ve onurdur. Aslında aldığımız tüm ödüller Isparta içindir” diye konuştu.

 

ISPARTALILARI MUTLAKA BEKLİYORUZ

 

Gönül Kahvesi’nin Türkiye’de bir marka olduğunu dile getiren Müyesser Günaydın, mutlaka tüm Ispartalıların gelip içmesini tavsiye ediyorum dedi. Günaydın, kahve türleri olarak Melengiç, Coffe Mocha ve Türk kahvesinin en iyi kahve çekirdekleri ile yapıldığına dikkat çekerek ayrıca 9 çeşit menüsü ile Isparta’da tek olduklarını kaydetti.

 

CANLI MÜZİK

 

Iyaşpark AVM’de Buz Pisti’nin hemen yanında hizmet veren Gönül Kahvesi, Cumartesi ve Pazar günleri müşterilerine canlı müzik keyfi sunuyor. İşletmeci Müyesser Günaydın, canlı müzik eşliğinde kahve keyfi ile beraber güzel bir nostalji yaşamak için tüm Ispartalıları beklediklerini söyledi.

 

İŞTE KAHVE SEÇENEKLERİ

 

Gönül Kahvesi’nde tüm kahve türlerinin buharda yapıldığını söyleyen İşletmeci Müyesser Günaydın, ayrıca 250 gramlık kutular halinde de satış yapılabildiğini belirtti.

 

GÖNÜL HARMANI

ORTA KAVRULMUŞ

ÇİKOLATALI

DAMLA SAKIZLI

KEÇİBOYNUZLU

KOKULALİ

TARÇINLI

SÜTLÜ

MELENGİÇ

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR