29 Mart 2024 Cuma

SERAMİKSAN MAĞAZASI HİZMETE GİRDİ

SERAMİKSAN MAĞAZASI HİZMETE GİRDİ

Ekonomi

Esen Yapı MalzemeleriGıda Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafındanyapılan Seramik Mağazası (Seramiksan)’nın açılışı görkemli bir törenlegerçekleştirildi.

 

Özkanlar Kavşağı altıEsnaf Odaları Birliği karşısı No.2 adresindeki Ahmet Esen ve oğullarıtarafından yapılan Seramiksan Showroom Mağazasının dün saat 14.00’degerçekleştirilen açılış törenine; Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ŞükrüBaşdeğirmen, Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili AhmetTural, İşadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende bir konuşmayapan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Öncelikle Esen ailesine böyle bir işyeriaçtıkları için teşekkür eder, kendilerini tebrik ederim. Bugün iki açılış dahayaptık. Görüldüğü gibi ilimiz artık ticari anlamda her geçen gün gelişmektedir.Bu durumun odamıza da katkısı olacaktır” dedi.

Şirketyöneticilerinden Nazmi Esen, söz konusu mağaza ile ilgili olarak yaptığıaçıklamada; “Esen Yapı Malzemeleri olarak Seramiksan’ın ana bayiliğini aldık.Bunun yanında boru bayiliğimiz de var. Bu mağazamızla birlikte üç mağazamızbulunmaktadır. Böyle bir işyerini Isparta’ya kazandırmaktan dolayı büyükmutluluk duyuyoruz” dedi.

Törende yapılankonuşmaların ardından Seramiksan Showroom Mağazasının açılış kurdelası IspartaTicaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve diğer davetlilertarafından kesilerek hizmete açıldı. Açılışın ardından davetliler mağazayıgezerek incelemelerde bulundular. 






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MEHMET ATASEVER

28 Haziran 2014 Cumartesi 12:30

ELİNİZE SAĞLIK.ÇOK GÜZEL Bİ MAĞAZA OLMUŞ.ALLAH BOL KAZANÇ VERSİN

mehmet boyacı

28 Haziran 2014 Cumartesi 00:33

sayın şükrü başkan demekki genc kadiro ve yenilik cok güzel birşey teşekkür

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR