20 Nisan 2024 Cumartesi

12 YILDIZ KAYDI BAŞIMIZ SAĞOLSUN...

Aralarında sanat, siyaset, gazeteci, sporcuların bulunduğu 12 ünlü Ocak ayı içinde yaşamını yitirdi. İşte o isimler...

FİRMALARIMIZI TANIYALIM
 
2013 senesi ünlü isimlere uğursuz geldi. 29 günde kamuoyunun tanıdığı birçok isim aramızdan ayrıldı... Aralarında sanat, siyaset, gazeteci, sporcuların bulunduğu 12 ünlü Ocak ayı içinde yaşamını yitirdi.

Ferdi Özbeğen, Mehmet Ali Birand ve Toktamış Ateş gibi ünlü isimler Ocak ayında vefat ederken ünlü olup da sessiz sedasız ebedi hayata göç ettiler. İŞTE O İSİMLER:

4 OCAK: İlk kayıp, bir döneme damga vuran şarkıcı Şenay Yüzbaşıoğlu oldu. 'Sev Kardeşim' şarkısıyla hafızalara kazınan Şenay Yüzbaşıoğlu, 61 yaşında hayatını kaybetti.

6 OCAK: Ağır Roman kitabının yazarı 52 yaşında Metin Kaçan'ın Boğaz Köprüsü'nden atlayarak intihar ettiği ortaya çıktı. Kaçan'ın cesedi 12 gün sonra Kavaklı sahilinde bulundu.

12 OCAK: Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Alev Sururi, 84 yaşında vefat etti.

16 OCAK: Dünyaca ünlü Türk ressam 83 yaşındaki Burhan Doğançay tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

17 OCAK: Türk basını için acı bir gün oldu. 71 yaşındaki Mehmet Ali Birand'ın ölümü herkesi çok üzdü.

19 OCAK: Devlet Tiyatroları sanatçı ve rejisörü 97 yaşında İsmet Hürmüzlü'yü kaybettik.

19 OCAK: Prof. Dr. Toktamış Ateş bir süredir tedavi gördüğü İstanbul'da organ yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Prof. Dr. Ateş 68 yaşındaydı.

20 OCAK: 'Deprem değil bina öldürür' sözüyle bilinen Kızılay Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara yaşamını yitirdi. 71 yaşındaki Işıkara, çocukların 'Deprem Dede'siydi.

21 OCAK: Edebiyat dünyası yasa büründü. Türk edebiyatına hem öğretmen hem yazar olarak emeği geçen İsmet Kür yaşamını yitirdi. Ünlü yazar Pınar Kür, 100 yaşındaki annesi İsmet Kür'ün ölüm nedeninin 'Yaşlılık' olduğu belirtildi.

21 OCAK: Tiyatro dünyasından bir yıldız daha kaydı. Oyuncu ve yönetmen Savaş Akova, 65 yaşında hayatını kaybetti.

28 OCAK: 'Piyanonun Kralı' Ferdi Özbeğen 71 yaşında vefat etti. Özbeğen, bir süredir solunum yetmezliği nnedeniyle tedavi görüyordu.

29 OCAK: Türk futbolunun yetiştirdiği en iyi kalecilerden biri olarak gösterilen Arif Peçenek, 54 yaşında hayata gözlerini yumdu. Peçenek'in kalp krizine yenik düştüğü belirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR