28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA İÇ MİMARLIK İLE TANIŞIYOR

İnşaat sektörünün en önemli etkenlerinden biri olan iç mimarlık artık büyük şehirlerde olduğu gibi Isparta'da da kendini göstermeye başladı.

FİRMALARIMIZI TANIYALIM

Yalçın Baysan Group bünyesinde hizmet veren İç Mimar Ece Baysan, Isparta’nın artık iç mimarlık ile yavaş yavaş tanışmaya başladığını belirterek, önümüzdeki yıllarda daha da ilerleyeceğini söyledi.

Isparta’da birkaç konut ve işyerlerinde iç mimarlık hizmeti verdiğini kaydeden Ece Baysan, müşterilerin bütçelerine ve isteklerine göre hareket ettiklerinin belirtti.

Baysan; “Müşterilerimizin istekleri ve beklentileri bizim için çok önemlidir. Ev ve iş yerlerinin içindeki yaşamı iç mimar tasarlar. Duvardan bölmeye, kolondan kirişe, kullanılacak donanımın tasarlanmasına kadar tüm detaylar iç mimarın çalışmasıdır. Bu yüzden biz ekip olarak büyük bir hassasiyet içerinde müşterilerimiz ile sürekli diyalog halinde oluyoruz” dedi. 

LÜKS KONUTLAR İÇ

MİMARLIK İLE YAPILIYOR

Isparta’da artık lüks konutlar iç mimarlık ile yapılıyor olduğuna dikkat çeken İç Mimar Ece Baysan, iş yerlerimiz ve evimiz bizim için önemlidir. Vaktimizin büyük bir çoğunluğunu buralarda geçiririz. Kendi isteğimize ve zevkimize göre tasarlanmış bir yeri kim istemez. Artık inşa edilen tüm lüks konutlarda ve evlere iç mimarlığın eli değiyor. Gerek eski binaların güncel ihtiyaçlara uygun olarak yenilenmesi, gerekse yeni bir binanın yaşam alanı olarak tasarlanması noktasında işlevsellik ve çevreye duyarlılık açısından iç mimarın görevi çok önemlidir” şeklinde konuştu.

HER BÜTÇEYE GÖRE

UYGUN FİYATLAR

Tüm müşterilerimizin bütçelerine göre uygun fiyatlarla hizmet verdiklerini söyleyen Ece Baysan, iç mimarlık aslında çok masraflı bir iş değil. İnsanların zevkine göre ve onları mutlu edebilmek aslında bizim en büyük hayalimiz diye konuştu.

Paradan daha da önemlisi bir ev veya iş yerini tamamladıktan sonra önce kendisinin beğenmesinin çok önemli olduğunu kaydeden Ece Baysan, evet bu oldu diyebilmeliyim dedi.

Baysan, ayrıca malzeme alışverişinde çalıştığı firmalar tarafından önemli indirimler aldıklarını belirterek, çok büyük masraflar çıkarmadıklarını kaydetti. 

SADELİK VE MODERN

Bir iç mimar olarak kendisinin sadelik ve modernlikten yana olduğunu söyleyen Ece Baysan, bir mekan tasarlamak çok farklı bir şey. Ama ben her zaman sade ve modern bir tasarımdan yanayım. Benim her zaman söylediğim gibi “Az çok demektir”. Önemli olan az şeylerden çok işler çıkarabilmektir. Biz ekip olarak tüm çalışmalarımızda buna dikkat ederiz ifadesini kullandı.

“MESLEĞİMİ ÇOK SEVİYORUM”

Son olarak iç mimarlık mesleğini çok sevdiğini belirten Ece Baysan, iç mimarlık çok zevkli bir şey. Yeni mekanlar yaratıyorum. Mutluluk duyuyorum. Mesleğimi severek yapıyorum. Isparta’yı iç mimarlıkta gereken konuma getirmek için tüm çalışmalarımız sürecek diyerek sözlerine son verdi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR