29 Mart 2024 Cuma

KAHVALTIM MARKET AÇILDI

Isparta"nın ilk kahvaltı marketi açıldı. Tüm kahvaltı çeşitlerinin bulunduğu 'Kahvaltım Market' Cumhuriyet Caddesi Gündoğdu Pasajı girişi Kuveytürk Bankası karşısında hizmete başladı.

FİRMALARIMIZI TANIYALIM

Sağlıklı ve başarılı bir yaşam için günün en önemli öğünü olan kahvaltıda kaliteli ve taze ürünlerin tüketilmesi çok önemlidir. Bu nedenle Ispartada bir ilki gerçekleştiren İşletmeci Süleyman Özün, kahvaltım marketi halkın hizmetine açarak kaliteli  ve taze ürünleri halkın tüketimine sunuyor.

Ispartada bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten İşletmeci Süleyman Özün, bir eksiği gidermek adına böyle bir işyeri açmayı uygun gördük. Güne başlamadan önce mutlaka yapılması gereken kahvaltının insan yaşamı için büyük önem taşıdığını kaydeden Özün, marketimizde tüm kahvaltı çeşitleri ile kalitede güvenilir ve hesaplı satışlarımızla tüm halkımızı bekleriz diye konuştu.

KAHVALTIM MARKETTE NELER VAR!

Sade fındık krema, fındık parçalı krema, çokokrem, reçel çeşitleri, turşu çeşitleri,

SÜT VE SÜT MAMÜLLERİ; Keçi Tulum Peyniri, Çoban Peyniri, Süzme Yoğurt, Çeçil Peyniri, Köy Tereyağı, Cevizli Tulum, Basma Peynir, Erzincan Tulum Peyniri, Makarna Peyniri, Fıstıklı Tulum, Koyun Tulum Peyniri, Kaymak, Sepet Peynir, Rokfor, Lokum Peyniri, Eski Kaşar, İnek Ezine Peyniri, Urfa Peyniri, Klasik Beyaz Peynir, Örgü Peyniri, Kasar Tulum, Trabzon Tereyağı, Bağırsak Tereyağı, Ereyli Tulum Peyniri,

Neskafe çeşitleri, helva çeşitleri, zeytin çeşitleri; yeşil, siyah, gemlik, ezme zeytin, kesilmiş zeytin, zeytin salatası, acuka, zeytinyağı ve sıvı yağ çeşitleri, çay, yumurta ve bal çeşitleri ile ile doyumsuz bir lezzet sizleri bekliyor.

KALİTELİ VE HESAPLI ALIŞVERİŞ İÇİN KAHVALTIM MARKET

Kahvaltım Markette Adan Zye tüm çeşitlerin bulunduğu kaydeden Süleyman Özün, yeni açılmış olmamıza rağmen müthiş bir ilgi gördük. Artık Ispartada yaşayan insanlarımız kahvaltım Markette herşeyi bulabilecekler. Kaliteli ve hesaplı alışverin tek adresi olarak akıllarda kalmak istiyoruz. Çünkü biz Tüm illerin yöresel ürünlerini Ispartaya getiriyoruz. Amacımız kahvaltı sofrasında istenilebilecek tüm çeşitleri bulundurmak'dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR