25 Nisan 2024 Perşembe

ATEŞGÜL, HAVAİ FİŞEK SORUSUNU CEVAPLANDIRDI

Ateşgül, Mahkeme Başkanı'nın "Kızının düğününde alınan nikah şekerlerini ve havai fişeklerin parasını belediyeye ödettirdiniz mi?" sorusunu cevapladı.

Isparta Belediyesi
BU HABER SADECE BOMBA 32 DE VAR ALINTI YAPMAYINIZ ARKADAŞLAR EMEĞE SAYGISIZLIK YAPMAYINIZ
Ateşgül, Mahkeme Başkanı'nın "Kızının düğününde alınan nikah şekerlerini ve havai fişeklerin parasını belediyeye ödettirdiniz mi?" sorusuna "Beni yaralayan en büyük olay budur sayın başkanım. Benim kızımın düğünü 22 Temmuz 2009'da yapıldı. 
O zaman Antalya'da yaşıyordum. Daha Isparta'ya gelmemiştim. Ama bu gazete ve televizyonlarda haber oldu. Ben bu siparişi arkadaşım Nurkaya Dursun'a verdim. Bunların fiyatı 3 bin 300 TL tuttu. Bu parayıda damadım Nurkaya Dursun'a elden ödedi. 
Ve 3 bin lira aldı. 300 lira bize indirim yaptı. Bunu dünürler olarak 1500-1500 TL şeklinde ödedik. Ben Mehmet Döğer'i tanımam. Kendisinden de şikayetçiyim. El insaf! Sayın Başkanım. "Düğünde atılan havai fişekleri bile belediyeye ödettiyorlar." dediler." şeklinde cevap verdi.
 
"ZOR DURUMDAYIM"
Ateşgül savunması sırasında, Mahkeme Başkanı'nın "Ne kadar gelirin var?" sorusuna "Efendim ben şuanda zor durumdayım. Ben cezaevine girdiğimde 8 bin TL borcum vardı. Şuan cezaevine girdiğimden iştende çıkardılar. Sadece Bin TL emekli maaşım var. Borcumuda ödeyemedim, mağdur durumdayım" şeklinde cevap verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR