19 Mart 2024 Salı

BAŞKAN GÜNAYDIN BABA OCAĞINDA

BAŞKAN GÜNAYDIN BABA OCAĞINDA

Isparta Belediyesi

Isparta Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında ‘Şehirde Ne Varsa Köyde de Olacak’ sloganıyla düzenlediği etkinliklerinin 7.’si Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın baba ocağı Aksu’nun Yılanlı Köyünde gerçekleştirildi. Ramazan şenliklerine ailesi ile birlikte katılan Başkan Günaydın, çocukluk yıllarının geçtiği köyde, arkadaşlarıyla bir araya geldi. Uzun sohbetlerin yapıldığı günde eller semaya açıldı, köy meydanında kurulan sofralarda hep birlikte yapılan duaların ardından iftarlar açıldı. Çocukların gönüllerince eğlendiği günde, mehteran gösterisi ile semazen eşliğinde İlahi Sanatçısı Abdullah Beyhan sahne aldı.

Isparta Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında ‘Şehirde Ne Varsa Köyde de Olacak’ sloganıyla düzenlediği etkinliklerinin 7.’sini Aksu İlçesine bağlı Yılanlı Köyünde düzenledi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ramazan şenliğine ailesi ile birlikte katıldı. Başkan Günaydın’ı memleketi Yılanlı’da Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya,Belediye Meclisi Üyeleri, Yılanlı ve civar köyleri ile Ispartalı muhtarlar,yine çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı. Köyde coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Günaydın ve ailesi, köy meydanında vatandaşları tek tek iftar sofrasında ziyaret ederek, Ramazan aylarını ve yaklaşan bayramlarını kutladı.

Gün boyunca çocuklar için etkinlikler düzenlenirken, iftar sonrasında ise mehteran gösterisi,semazen ile İlahi Sanatçısı Abdullah Beyhan konseri yer aldı. Konser öncesinde bir konuşma yapan Yılanlı Köyü Muhtarı Osman Kiraz, böyle bir Ramazan etkinliğinin köylerinde düzenleniyor olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Aksu ilçesi Yılanlı Köyünden yetişen Yusuf Ziya Günaydın’a böyle bir etkinliği düzenlediği için teşekkür eden Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya da, “Aksu ilçemizin tüm halkını böyle mübarek bir günde Yılanlı köyünde toplanmasına vesile olduğu için Başkan Yusuf Ziya Günaydın beye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Baba ocağında bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Doğduğum, büyüdüğüm başta Yılanlılı hemşehrilerim olmak üzere herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bugün Yılanlı köyünün yanı sıra komşu köylerimizin muhtar ve halkını, belediye meclisi üyelerimizi,Ispartalı muhtarlarımızı ve sayamadığım birçok kişiyi burada görmekten, sizlerle birlikte bulunmaktan son derece sevinçliyim” dedi.

Yılanlı Köyünde doğduğunu, 11 yaşına kadar bu köyde kaldığını ilkokul öğrenimini tamamladığını hatırlatan Başkan Günaydın, öğrenim hayatını tamamlamasının ardından yüksek öğrenimi,askerliğinin ardından da evlendiğini, iş hayatına atıldığını ve Allah’ın kendisine Belediye Başkanlığını nasip ettiğini söyledi. Hiçbir zaman köyünü unutmadığını kaydeden Günaydın, “Köyüme olan özlemle yaşıyorum. Fırsat buldukça ziyaret ediyorum. Evimiz bu meydandaydı. Şimdi bu meydanda konuşurken, çocukluk yıllarımdaki arkadaşlarım gözlerimin önünden geçiyor. Yalın ayak, başı kabak bu meydanda oynadığımız oyunlar aklıma geliyor. Burada şu anda çok sayıda çocukluk arkadaşlarımla bir araya geldim. Bu güne kadar hiç göremediğim bazı arkadaşlarımı gördüm. Duygu yüklüyüz, sevinçliyiz. 40 yılı aşkın bir süredir Isparta’dayım, belediye başkanı olarak hizmetimiz var. Bu serüvende çok arkadaşlarım oldu, ama çocukluk arkadaşlarımı burada gördüm. O çocukluk yıllarımı adeta televizyon ekranından izlercesine şu anda hatırlıyorum. Bu çok güzel bir duygu. Bazı arkadaşlarımızla hiç karşılaşmadığımız halde bugün bu arkadaşlarımla bir araya geldik. Yaşamak, dostluk, arkadaşlık çok güzel, Yılanlılı olmakta çok güzel. Aksu’mu seviyorum, köyümü seviyorum. Sizlere sevgi saygılarımı sunuyorum, hayırlı Ramazanlar diliyorum ve yaklaşan bayramımızı da şimdiden tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Günaydın’a teşekkür eden Emekli hemşire Dudu Kılınç, “Bu etkinliklerden dolayı mutlu olduk, Allah kabul etsin. Başkan beyle gurur duyuyorum. Her şeyi hak ediyor”dedi.  

Belediye Meclisi Üyesi Havva Gökdoğan da, “Gerek Yılanlılı, gerekse civar köylerden gelen misafirler burada olmaktan oldukça mutlular. Bizde onlarla olmaktan mutluyuz.Köyüm adına Başkanımıza teşekkür ederiz” görüşlerinde bulundu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sebastian

15 Haziran 2017 Perşembe 23:35

Şu saat itibariyle vatan mahallesinde koku dan telef olmak üzereyiz. Artık çözüm istiyoruz.

Kültür merkezi

15 Haziran 2017 Perşembe 23:09

Isparta kültür merkezi nasıl oldu. nezaman hallolacak. baya bu işi akp çözecek galiba. baßkandan ümidimizi kestik.

Ali

15 Haziran 2017 Perşembe 21:42

Başkanım birde hızırbey mahallesine el atıversen çok iyi olacak.Sokaklar kösekli tarla gibi.

Belediyeci

15 Haziran 2017 Perşembe 19:18

He bide belesiyede 1000 kisi varsa deissin ya 950side zaten ya akrabası yada ulku ocaklarindaki adamlar okonudada sen haklisin ona sozum yok.

Belediyeci

15 Haziran 2017 Perşembe 19:16

Başkanın evet propangadası yaptıgiñda halı sarayina topladı degilmi bütün iscileri kardesim neymiş wfendim evden cikmi1ş 1 cayboyu nda oturuyorlarmis bizene arkadaş onlar başkanın köpruleri ihale ettiğin sirketin elemanları belediye personeli ile hic bir alakası yok yalanmi 2 belediyenin icinde mimarı görmüs namaz vakti olmadığı halde namaza gidiyomuş ondanda bizene onlar mimar 3 asfalt santiyeainde adamlar oturuyomuş oturanlar kim kendi akrabası yalansa yalan desin

İşsiz vatandaş

15 Haziran 2017 Perşembe 21:01

Şu belediye ye o kadar gittim iş icin ama fayda yok yokki akrabamız torbil yapsın biz gibi gariban adamlara ama belediyede akraban varsa her bölümde fark etmez hemen ise alırlar yok böyle sacma belediye torbille giren kisilerde belediye ye bugüne kadar aldıkları paralar yani maasları haram nasıl yedirecekler colugu cogun bogazından haram cünku ****ara kadar emekle yada hakkınla gelmemişsin torbille gelmişsin çünkü

TARAMA

15 Haziran 2017 Perşembe 20:04

BELEDİYE İŞÇİSİ EN İNSAN EELEŞTİRİRKENN once sen kendini bi eleştir istarat saati 15 dakikadır yarım saaat istarta edersen o senin kendi vicdanın muhasebsidirartıı şuan belediyede herkez hakkınıı alıyor bu konuda başkanı kimse eleştiremze tabi senin gibi farklı zihniyeti olan varsa eleştirrBAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUNN BELDİYEDE 100 PERSONEL VAR OLDUĞUNU SAY BUNUN 950 TANESİ ŞİAKEYT ETMEZZ GERİ KALANLAR ZATEN Hİ.Ç BİR SEYDEN MEMNUN OLMAAYAN İNSANLAR

Isparta Belediyesi

15 Haziran 2017 Perşembe 19:48

"Belediye işçisi" rumuzu ile yorum yazan kişi; sende çok yakın bir zamanda, Sayın Başkan ne yemiş, ne çalmış mahkemede açıklarsın artık. Buradan bol keseden iftira etmenin bedelini mahkemede ödeyeceksin.

Belediye işcisi

15 Haziran 2017 Perşembe 16:47

İscilerin sendika farklarini vermeyen bi belediye 10:00 10:15 istiraatlerini kaldiran bi belediye kalkmış asfalttan bahsediyor ilk önce işcinin hakkını verin böle olmaz.......2019 secimlerinde göreceksin ziya hic bir akraban kalmayacak bu bwlediyede simdiye kadar yediklerin caldiklarinin hesabinida öbür dünyada vereceksin

ilkay

15 Haziran 2017 Perşembe 15:46

her taraf yama.Her tafar çukur.Ispartada araba,motosiklet sürerken midemiz altüst oluor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR