19 Nisan 2024 Cuma

Belediye Yolu Sattı, Apart Yapılacak İddiasI

Isparta Belediyesinin, evini yıkıp yerine apart yapmak isteyen bir şahıs için, yaşadığı sokakta plan değişikliği yaptığını iddia eden 72 yaşındaki Hatice Güllü yaşadığı sıkıntıları anlattı.

Isparta Belediyesi
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydının akrabası olduğunu söyleyen Mehmet Karaceylan isimli karşı komşusunun, apart yapma gerekçesiyle kendisine peşkeş çektiğini iddia eden 72 yaşındaki yaşlı kadın, belediyenin yolu satarak evinin bahçesine kaydırdığını öne sürdü

 

32 YILDIR YAŞADIĞI SOKAK, KOMŞUSUNA SATILDI İDDİASI

Pirimehmet Mahallesinde 1706 Sokakta 12 yıldır yaşadığını, 6 yıl önce eşini kaybettiğini anlatan yaşlı kadın, yaşadığı sokak yolunu belediyeden satın aldığını söyleyen şahsın apart yaptırmak istediğini ileri sürdü.

 

EKMEĞİ SUYA BANDIM, VERGİLERİMİ ÖDEDİM

Eşi öldükten sonra 6 yıldan bu yana yalnız yaşadığını, evinden ve emekli maaşından başka hiçbir geliri olmadığını aktaran Güllü, ben kimi zaman suya ekmek banarak karnımı doyuruyorum. Ama aldığım 3 kuruşluk maaşla elektrik faturamı da, su faturamı da zamanında yatırıyorum. Bu güne kadar hiçbir vergimi de eksik yatırmadım. Ama nasıl oluyorsa, benim rahmetli eşimden kalan evimin bahçesinden duvara kadar yola alınıyor anlamıyorumdedi.

 

ÖYLE BİR DURUM OLDUYSA,

GÜNAYDINA VERDİĞİM OYUM HARAM OLSUN

Belediye Başkanı Günaydının akrabası yeğeni olduğunu öne sürdüğü Mehmet Karaceylan isimli şahsın, apart yapabilmek için yolun planını belediyeden bir şekilde değiştirttiğini iddia eden Güllü, Mehmet Karaceylan isimli şahıs benim evime gelip, belediyeden aldığı kağıtları gösteriyor. 40 milyara (40 bin TL) bu sokaktaki 4 metreyi satın aldığını söylüyor. Benim evim yıkılacaksa bana da paramı versinler, başka yer göstersinler. Veyahut beni de zor durumda bırakmasınlar. 2009 yerel seçimlerinde de oyumu Yusuf Ziya Günaydına vermiştim. Eğer böyle bir haksızlık varsa oyum haram olsun, ama yoksa helal olsundedi.

 

GÜLLÜ: ÇATIYA ÇIKIP KENDİMİ ATACAĞIM

Bu olay yüzünden artık psikolojisinin bulunduğunu dile getiren Güllü, zaten kimsem yok, psikolojimi de bozdular benim. Çatıya çıkıp, kendimi atacağım artık. Bıktım, usandım bu durumdan dedi.

HABER : FETİ KILIÇ

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR