19 Mart 2024 Salı

BİR GÜNDE 1200 TON ASFALT DÖKÜLÜYOR

BİR GÜNDE 1200 TON ASFALT DÖKÜLÜYOR

Isparta Belediyesi

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde süren Bahçelievler Mahallesi sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışmaları tamamlandı. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaları ay sonunda tamamlayacaklarını açıkladıklarını ancak bunu 20 gün öncesinden bitirdiklerini söylerken, “Gece-gündüz çalışmanın ve Ramazan ayının bereketini yaşıyoruz. 20 gün önce çalışmaları tamamladık. Buradan artan günlerimizle de bir mahallemizin daha altyapı ve asfaltını yapacağız” diyerek, yenilenen Bahçelievler Mahallesinin başta mahalle sakinleri olmak üzere Isparta’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü Bahçelievler Mahallesinde 57 sokağın 4’ünü geçen sene tamamlarken kalan 54 sokak ve 7 cadde üzerindeki altyapı ve asfalt çalışmalarını da bu yıl gerçekleştirdi. Açıklanan bitim tarihinden 20 gün önce çalışmaların tamamlandığını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,çalışma alanında incelemelerde bulundu. Çalışmaları zamanından önce tamamlayan personeline teşekkür eden Başkan Günaydın, “Gece-gündüz çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bahçelievler Mahallemiz de hedeflerimizden 20 gün önce bitti.Herhalde bir mahallemizin daha altyapı ve asfaltını bu 20 gün içerisinde tamamlayacağız. Ekiplerimizi kutluyorum, arkadaşlarımız Ramazan ayında da büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyorlar. İftarlarını açıyorlar,çalışmalarına devam ediyorlar. Yaptığımız çalışmalarda Ramazan ayımızın bereketini de yaşıyoruz. Bugünde bir gün içerisinde 1200 ton asfalt döktük.Hızlı ve kaliteli bir şekilde çalışmalarından dolayı ekibimize teşekkür ediyorum. Halkımızın da bizleri desteklemesi şahsıma ve ekibime de moral veriyor. Yaptığımız bu çalışmalardan dolayı ‘Allah nazardan saklasın’ diyorum.Her geçen gün çalışma performansımız artarak devam ediyor. Artık ekibimiz bu konularda çok daha üst seviyede profesyonelleşti. Bahçelievler Mahallemizin bu kadar erken bitmesi benim için de sürpriz oldu. Ramazan geceleri bizlere uğurlu geldi. 20 km’lik çalışmayı 12 günde bitirmiş olduk. Yapılan bu çalışmaların mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan çalışmalar esnasında çevrede bulunan vatandaşlarda Başkan Günaydın’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Yoldan geçerken yapılan çalışmaları gören bayan vatandaş, “Başkanım Isparta’yı çok değiştirmiş. Su faturalarımız çok az geliyor. Bugün kapımın önü çok güzel bir şekilde asfaltlanmış. Allah razı olsun, çok teşekkür ederim Başkanım. Kışın çamurdan geçemiyordum, ama şimdi tertemiz” görüşlerinde bulundu.

Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden emekli öğretmen Behçet Öney’de, “Saat 23.10. Belediye Başkanımız bu saatte bizzat ekibinin başında olup,işleri takip ediyor. MHP öncesi dönemlerde bu memleketin çamurunu da gördük,kanalizasyona düşen çocuklarımızı da gördük. 

Ancak bulunduğumuz dönemde belediye başkanımız Isparta’mızı en layık olduğu yere getirmiştir. Türkiye genelindeki illere baktığımız zaman, ama aynı ama karşıt görüşte olsun belediyeleri yan yana getirip koyduğumuzda hiçbir siyasi amaç gözetmek sizin başkanımızın çalışmalarını kıyasladığımızda birinci sırada yer alacağını 65 yaşında olan bir kişi olarak bu memlekette bunu gördüm. Her zaman başkanımızın yanındayız” ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Metin

13 Haziran 2017 Salı 00:11

Allah rızası için bide çünüre uğrasan başkan toz utanç verici

sağlılçı

11 Haziran 2017 Pazar 13:42

GÜNDE 1200 TON ASFALT DÖKÜLÜYORMUS...SAYIN BELEDİYE BAŞKANI ISPARTA AĞIZ VE DİŞ HASTANESİ İLE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÖNÜNDEKİ TOPLAM 400 METRELİK YOLU 1,5 YILDIR YAPAMIYOR YA DA YAPMIYOR SİYASET UĞRUNA...HASTANEYE VATANDAŞ TOZ TOPRAK İÇİNDE GELİYOR GİDİYOR,YAĞMUR DA İSE DURUM REZALET TAMAMEN...AMA ISPARTA HALKI EN UFAK ŞEYİ SAĞLIK OLDU MU ŞİKAYET EDER,YOL SÖZ KONUSU OLDU MU DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNER...KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR...SONRA ISPARTA YAŞANABİLİR İLLERDE 1.SIRADA...İYİ UYKULAR

matematik

11 Haziran 2017 Pazar 10:33

Cinali bey 1 kamyon ortalama 20veya25 ton arası asfalt yükler 10 kamyon calisip 5 sefer yapsa rakami dogruluyo neden 1200 tona takildiniz

rasim

11 Haziran 2017 Pazar 09:13

Sayin baskan bir ispartali olarak isparta canli hayvan pazarina giden yola da bi el attirsaniz.malum her yer italyan cukuru gibi olmus

4555 sok

11 Haziran 2017 Pazar 04:03

Fatih mh 4555 sok nezaman yapılacak. Bu sok evleri her yağmur yağdiğinda su basıyor. Bunun bi çözümü yokmu.

Burak

11 Haziran 2017 Pazar 02:50

Sana bu ısparta çok şey borçludur syn Günaydın... yollarımız bildiğin çanak çömlekti bu şehre ykışmıyordu. Yakışanı yaptın. Halk seninle daima...

üniversiteli

11 Haziran 2017 Pazar 01:50

BEN YAZMAKTAN USANMAM SAYIN BAŞKAN LÜTFEN ÇÜNÜR MAHALLESİNE ASFALT GETİRİNİZ ARZ EDERİM

Çünurlü

11 Haziran 2017 Pazar 00:12

Asfalt için Cünür Mahallesine de bekleriz, güzide belediyemizin güzel insanlarını :)

EFERECEP

10 Haziran 2017 Cumartesi 22:27

Belediyenin asfalt fabrikasının GÜN- TON-Kg çıkış kapasitesi nedir. Belediyemizin basın sözcüsü bir öğrenip açıklarlar mı?

Cinali

10 Haziran 2017 Cumartesi 22:23

Belediye'den deniliyor ki:"Bu günlerde bir gün içinde 1200 ton asfalt döktük.".. 12 Ton mu demek istediniz. Ki 12 TON normali..1200 ton söylemi inandırıcı değil.Matematiğimiz zaten hepimizin zayıf. Belediye' nin sözcüsü kardeşime gel bu işte anlaşalım.12 ton demeyelim de 20 ton sizi de biz vatandaşları da inandırır.1200 Ton da inat edilirse; o zaman asfalt fabrikasından çıkan asfalt ton-kg raporlarını yayınlarsanız ; öyle inanacağız...Sayın Günaydın'ın çalışmalarını ise takdir ediyoruz:

Kadirgiller

10 Haziran 2017 Cumartesi 22:15

Son on yıldır kasislerin olmayışından onlarca vatandaşımız vefat etti. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde; İngiltere, Almanya, ABD,Arap ülkeleri, Japonya, Hindistan, Avustralya ... her ülkede KASİS VAR . Isparta da kasis anlayışına karşıdır Başkan Günaydın. Kasis olmayışından;Ölenler tespih gibi sıralanıyor..

Vatandaş Osman

10 Haziran 2017 Cumartesi 20:04

Bahçelievler 3036 sokaktan kurye motosikletler son sürat geçiyor bu nedenle KASİS yapılmasını istiyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR