28 Mart 2024 Perşembe

BÖLGENİN EN BÜYÜK HAYVAN BARINAĞI ISPARTA’YA YAPILIYOR

BÖLGENİN EN BÜYÜK HAYVAN BARINAĞI ISPARTA’YA YAPILIYOR

Isparta Belediyesi

Akdeniz Bölgesi’nin en büyüğü konumunda olacak olan hayvan hastanesi ve barınağının Isparta’ya yapıldığını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta ve Akdeniz Bölgesi’ne hayırlı olsun” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 49 dönümlük arazi üzerine bölgenin en büyük hayvan hastanesi ve barınağını inşa ettiklerini açıkladı.

Antalya, Isparta ve Burdur’un yanı sıra çevre illere de hitap edecek tarzda, donanımlı ve geniş bir barınak ve hayvan hastanesi inşa ettiklerini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,hayvanlara değer verdiklerini ifade ederek, belediye araç filosuna 2 adet sokak hayvanı toplama aracını da dahil ettiklerini söyledi.

“Sokak hayvanlarına değer veriyoruz” diyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sokak hayvanlarının barınma ve bakım hizmetini sağlayacak açık ve kapalı alanlardan oluşan, modern ve güvenlikli bir sistemle Isparta’ya kazandıracağız. Bölgenin en büyüğü olacak olan barınak, Isparta ve Akdeniz Bölgesi’ne hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

Isparta’da yapımına başlanan barınağın en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet Çoban

25 Aralık 2016 Pazar 17:03

Yeri tam olarak nerede bilen varmı

SEN BENİ BİLİRSİN

19 Eylül 2016 Pazartesi 00:50

DİĞER İLLER NE İLE ÖVÜNÜYOR SEN NE İLE HABER YAPTIRIYORSUN. KOMİK ADAM .

NESRİN-UFUK-ZELİŞ-HACER

18 Eylül 2016 Pazar 20:54

mahallemizde köpekler dolaşıyor belediye bakmıyorrr bu tarz şiakeytlerin önune gecmek için yapılıyor bu hizmet..eleştiriyor mantığıyla değil iyi olan şeye iyi kötu olan şeye kotu yorum yaphayvanların BARINMA VE YEMEK İHTİYACLARI VARDIR BUNUN NERESİ YANLIŞTIR..ALLAH AŞKINA HELALOLSUN BAŞKANIM YOLUN ACIK OLSUN

helal olsun başkanm

18 Eylül 2016 Pazar 13:06

hayvanları barınma yemek hakkıHayvanlara kötü davranmanın insanı cehenneme ****üreceğini bildiren Hz. Peygamber (s.a.v.): 'bir kadın, bağlayıp yemek vermediği ve yer haşerelerinin yemesi için serbest bırakmadığı kedi yüzünden cehenneme girdi' buyurmuştur. İslam dini, insana işkence yapmayı yasakladığı gibi hayvanlara da eziyet etmeyi ve işkence yapmayı yasaklamıştır. Sevgili Peygamberimiz, 'Cenab-ı Hakkın haksız olarak bir serçeyi öldürenden kıyamet gününde hesap soracağını' bildir

Nıhayet

18 Eylül 2016 Pazar 12:17

Hayvandan bıle rahatsız olan ne çok ınsan varmış yaa! Adam ne yapsa batıyor bırılerıne arkadaş! Sonra bıyerımızden sokak köprği ısırdı dıye ağlamayın!

Furkan

18 Eylül 2016 Pazar 11:30

Halıkent-Ayazmana-Vatan-Davraz Mahalleleri Sav tarafından gelen k****izasyon kokusundan yaşanmaz hale gelmişken çok lazımdı. Ünvanını söylemeyeni dinlemeden fırçalayan başkan. YÜKSEK MİMAR yusuf ziya günaydın. 15 temmuz öncesi Savda Feto destekli Belediye başkanı olsa çoktan sorunu çözerdin Feto seviciydin şimdi atıp tutuyosun şöyle kovdum böyle kovdum diye.

ALİ YILMAZ

18 Eylül 2016 Pazar 10:15

SAYIN BAŞKANIM,HAYVANLARA DUYDUĞUNUZ SAYGIYI BİRAZ DA İNSANLARA DUYSANIZ.BİNLER OLARAK TABAKHANENİN KOKUSUNDAN BIKTIK VE SİZDEN BU KONUDA ATILMIŞ ADIMLAR GÖREMİYORUZ.AYRICA PARK ANLAYIŞININ DA DEĞİŞMESİ LAZIM.YA HİÇ PARK GÖRMEDİNİZ YA DA İNSAN DEĞİL DE PARKTAN PARA KAZANAN KİŞİLERE SAYGINIZ VAR.İSTANBUL MİMAROBA'YA GİTTİĞİMDE PARKTA GÖZÜM GÖNLÜM AÇILIYOR.HER YER YEŞİL VE SES KİRLİLİĞİ YOK.HER PARKTA ÇAY BAHÇESİ OLMAK ZORUNDA MI?ÇAY BAHÇESİ OLSA BİLE MÜZİK YAYINI OLMAK ZORUNDA MI?

Abbas

18 Eylül 2016 Pazar 07:37

Tum Antalya Burdur Tum Ilcelerın Basıbos hayvanları sehrımızde toplanacak Hepsıne bakarız.

Akkus

18 Eylül 2016 Pazar 07:31

Tum Akdenız bolgesındekı hayvanlar ıspartada toplanacak ıyı dusunmek lazım sehre hastalık kuduz gırmesın sonra bır proplem ollmasın daha ıspartadakı basıboslar hal olmadı Akdenız bolgesını hal vercez.Oldu Tum Turkıdekı basıboslar ıspartada toplansın onune gelen ıspartaya salıver artık hayvanları ılerde cok sıkıntı olur hayvanlarda can ama once ıspartayı cozelım bu proje Ispartada yer olarak nere secılmıs sehrın neresıne uapılacak golcukmu

emre

21 Aralık 2016 Çarşamba 22:06

sokaklarda kışın bu hayvanlar ne yapıyor düşünme.kuduz olucaz de hayvandan değil insanlardan kork.hem barınak diyor sokakta dolaşmıcak hayvanlar hepsi orada olucak işte daha iyi sokakta olursa hastalıktan kork.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR