27 Nisan 2024 Cumartesi

ÇAKIR GÜNAYDINI ÇILDIRTTI..

Belediye Meclisi Kasım ayı ilk toplantısı dün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Başkanlığında düzenlendi. Gündemde ağırlıklı olarak bütçe görüşülürken, 2014 yılı performans programının görüşüldüğü sırada tansiyon yine yükseldi.

Isparta Belediyesi
Belediye Meclisi Kasım ayı ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gündemde yer alan 13 maddeden 3’ü karara bağlanırken diğerleri komisyonlara havale edildi. 2014 Yılı performans programı, 2014 yılı mali yılı bütçesi ve 2014 yılı gelir tarifesi oy çokluğuyla mecliste kabul edildi. Bu maddelerin görüşüldüğü sırada Ak PARTİ’li Meclis Üyesi Hatice Çakır ile Başkan Günaydın arasında polemik yaşandı.
ÇAKIR PROGRAMIN BUGÜN GÖRÜŞÜLMESİNİ TEKLİF ETTİ
Meclis Üyesi Çakır, 2014 yılı performans programının bugünkü (dünkü) mecliste görüşülmesini, ilgili müdürlüklerin bilgilendirme yapmasını istedi. Bunun üzerine Başkan Günaydın, gerekli evrakların daha önce meclis üyelerine dağıtıldığını belirterek oylama yapılmasını talep etti. Çakır da Günaydın’ın programda yer alan bazı projelerini onaylamadıklarını ifade ederek rahatsızlığını dile getirdi. Günaydın da projeleri hakkında açıklamada bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR