29 Mart 2024 Cuma

DEV GÜL MOTİFLERİ TAKILIYOR

Akdeniz Bölgesi'nin en büyük Uluslararası Fuar Merkezi olacak olan Gökkubbe'nin inşaatında artık sona geliyoruz.

Isparta Belediyesi

Akdeniz Bölgesi'nin en büyük Uluslararası Fuar Merkezi olacak olan Gökkubbe'nin inşaatında artık sona geliyoruz. 5 Mayıs'ta ilk fuara ev sahipliği yapacak olan Gökkubbe Uluslararası Fuar Merkezi'mizin çatısına,bağımsızlığımızın sembolü, dev AY-YILDIZ da yerleştirildi. Şimdi ise Isparta’nın simgesi dev gül motifleri de yerlerine konulacak.




 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ESNAF

24 Nisan 2016 Pazar 03:00

EYYY ISPARTA BELEDİYESİ HANİ YILBAŞINDA BİTECEKTİ BU ITKM NOLDU...ANCAK REZİL OLAN YİNE ESNAFA OLUYOR.DURUM ŞUNU GÖSTERİYORKİ..HÜKÜMET DESTEĞİ OLMADAN BİTMEYECEK BU ITKM ANLAŞILAN BU..

toki

24 Nisan 2016 Pazar 02:57

TOKİYİ ISPARTA BELEDİYESİ YAPMAYACAKKİ.. TOKİ EVLERİ HÜKÜMETİN YARDIMI İLE OLACAK..

TUGBA-TOLGA-AYLİN-NESRİN-VELİ

23 Nisan 2016 Cumartesi 22:22

3 hilal rahatsızlığın ne bu kadar akan kanında sıkıntımı var gardaş HİLAL VE YILDIZ VAR ORDA İYİ BAKARSAN VEYA SEN GERCİ HANGİ GÖZLE BAKMAK İSTİYORSANIZ ONU GÖRUYORSUN..DERLERLER BİR BİR KİŞİNİ,N İÇİ NEYSE ZİHNİDE ODURR..SİYASETT YAPANLAR AKKENT VAR SİYASETİ ORDA YAPTILAR...BENCE YAPILANI SAYGI DUYYYSUPER BİR ESER ELEŞTİRECEĞİNE GİT GÖR Bİ BAKKKK

32

23 Nisan 2016 Cumartesi 15:17

Ucubeleri yerleştiriyor her yere

Objektif

23 Nisan 2016 Cumartesi 12:21

mhpli rumuzlu okur, MHP'li değilsin neden o rumuzu kullanıyorsun, o rumuz son günlerde askere polise kurşun sıkan erkek olup etek giyenlerin etekleri gibi durmuş sende. Hilal Ebcete göre ALLAH'ı temsil eder gök kubbenin zirvesinde üç kez Allahı zikretme ifadesi var. Bundan anlaşılıyorki, müslümanlığında mhp'liliğin kadar. Bu yorumlar seni aşar. Sen "susam sokağı" izle.

mhpli

23 Nisan 2016 Cumartesi 07:04

Üç hilali dikmiş tepesine. Hızırbey deki parkada ülkücü gencin anitini dikmişti. Bu neyin kafası.umumun parasıyla yapılan yerlere hep MHP sembolleri yerleştirmesi nasıl bir psikolojinin dışa vurumudur. Bu eserlerin parasını MHP illerden mi topladı.

Can

22 Nisan 2016 Cuma 21:28

Başkanım tokiye ne zaman baslayacaksiniz

vatandaş

23 Nisan 2016 Cumartesi 10:39

TOKİ'yi devlet yapar belediye değil.. Belediye yapsaydı 20 senede yapamazdı..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR