25 Nisan 2024 Perşembe

DÜRÜST ÇALIŞ EVLATLARINDA SENİ ALKIŞLASIN

AK Partili Belediye Meclis Üyesi İsmail Tanışman'ın bugün bazı haber sitelerinde yer alan köşe yazısına Isparta Belediye Başkanı Y. Ziya Günaydın'ın kızı Müyesser Günaydın'dan tokat gibi bir cevap geldi.

Isparta Belediyesi

Başkan Y. Ziya Günaydın’ın kızı Müyesser Günaydın, sizde bu memlekete böyle dürüst hizmet verin, Allah rızası için çalışın sizi de evlatlarınız alkışlasın dedi.

Mevcut Belediye Başkanı Günaydın’ın geçtiğimiz haftalarda tekrar aday olup olmayacağı söylentileri hızla yayılırken, Günaydın ailesi adaylığı düşünmüyoruz açıklaması yapmış ve kamouyunda uzun süre konuşulmuştu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Isparta ziyaretinde Günaydın’ı tekrar aday göstermesinden sonra AK Parti Belediye Meclis Üyesi İsmail Tanışman “Günaydın Ailesi Başkan Olmasını İstemiyormuş” başlıklı köşe yazarak eleştirilerde bulunmuştu.

BAŞKAN GÜNAYDIN’IN KIZI MÜYESSER GÜNAYDIN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Ak Partili Meclis Üyesi İsmail Tanışman’ın bu yazısında sonra Başkan Günaydın kızı Müyesser Günaydın, Bomba 32’ye verdiği özel röportajda, sıra kendilerine geldiğini söyledi.

Müyesser Günaydın açıklamasında ise; “Sayın AK Partili Belediye Meclis Üyesi İsmail Tanışman, Yusuf Ziya Günaydın’ın hizmetlerine söyleyebilecek sözün olmadığını farkettim. Ve sıra bizlere geldiği düşündüm. Benden size tavsiye, siz Günaydın Ailesi ile talihsiz açıklamalarda bulunmayı bırakın bir kenara da, bu memlekete böyle dürüst hizmet verin, Allah rızası icin çalışın, sizide evlatlarınız alkışlasın” diyerek cevap verdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR