19 Nisan 2024 Cuma

GÜNAYDIN, ESKİŞEHİR OPERASYONUNU DEĞERLENDİRDİ...

Eskişehir'de CHP'li büyükşehir belediyesi bünyesinde bazı ihalelere fesat karıştırıldığı ve kamu zararına neden olunduğu yönündeki şikayetler üzerine başlatılan operasyonu yorumlayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın kendisine yapılan haksızlığın Eskişehir Büyükşehir Belediyesine'de yapıldığını ileri sürdü.

Isparta Belediyesi

 

 

Çete kurma, yönetme, resmi evrakta sahtecilik ve ihaleye fesat karıştırma suçlamalarıyla operasyon düzenlenen ve mahkemesi süren Isparta Belediyesi’nin Başkanı Günaydın, muhalefet belediyelerinin başarılarının yıpratılmak istendiğine iddia ettib Günaydın, “ Bizi de uzaktan yakından ilgisi olmayan konularla ilgili taraflı bir bilirkişinin hazırladığı raporla mahkemeye soktular. İddianamede söylenen hiçbir şey yok ortada. 11 milyon TL para alındığından bahsediliyor. Bizim Kipa Kavşağı’ndaki bir istimlaktan ötürü uzun boylu kazanç sağladığımız söyleniyor. Oysa Kipa Kavşağı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğunda. Kavşak yapılmadı. Karayolları da istimlak etmedi. Ne alakası var da ben oradaki istimlaktan yolsuzluk yapmışın. Yok. Yok. Ortada bir şey yok.

 

Ben büyük iftiralarla karşı karşıya kaldım. Ancak adaletimize güveniyorum. Şu anda duruşmalar görülüyor.

 

Kendi üzerimden hesap ederek baktığımda onların suçsuz olduğunu görüyorum. Bana yapılan onlara da yapılıyor. O kişileri suçsuz görüyorum ve bunu adaletsizlik olarak yanlışlık olarak görüyorum. O insanların başarısını yıpratma olarak görüyorum. Benim hiçbir suçum yok ama 172 yılla yargılanıyorum. Yok olan bir şeyle insanları suçluyorlar. Hadi evrakları, belgelere getirsinler. Tape kayıtlarıyla, telefondan kopyala yapıştırla olmaz bu iş. Ülkemiz açısından bu yapılanlar yazık. Bizler hizmet için geldik ve bizleri halk seçti. Şu anda onları en iyi anlayanlardan biriyim. Bana haksızlık yapıldı onlara da yapıldığına inanıyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR