20 Nisan 2024 Cumartesi

GÜNAYDIN O PROJEYİ TANITACAK

GÜNAYDIN O PROJEYİ TANITACAK

Isparta Belediyesi

Gül PetekSanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, Gül2 Sanayi Sitesinin olağan genel kurulunun Pazar günü yapılacağını belirterek;“Toplantımızda sayın Belediye Başkanımız da sanayi sitemiz için çizmiş olduğuprojeyi üyelerine tek tek tanıtacak” dedi.

Isparta, yeni birsanayi sitesine daha kavuşuyor. Bu konuda son derece yoğun bir çalışma içinegiren Gül Petek Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, yaptıklarıişlerin branşına göre kümelenmelerini sağlamak için çalışmaları son aşamayagetirdi.

PAZAR GÜNÜGENEL

KURULTOPLANTISI VAR

Bu doğrultuda, GülPetek Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığının 2015 yılı olağan genel kurultoplantısı da 29 Mayıs Pazar günü saat11.00’de Kooperatifin Düğün Salonu ve Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek.Kongreye başta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın olmak üzere siyasiler,daire müdürleri ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılması bekleniyor.

BOYACI; “BAŞKANIMIZ PROJEYİ

AYRINTILI OLARAK ANLATACAK”

Gül – 2 SanayiSitesi konusunda gece – gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Gül PetekSanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, yaşanılabilir iller arasındailk sıralarda yer alan Isparta'nın  modern bir sanayinin hak ettiğinisöyledi. Başkan Boyacı, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Gül 2 Sanayi Sitesinin Pazar günü saat 11.00’de gerçekleştirilecekolan  Genel kurulunda Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf ZiyaGünaydın’ın kendi çizmiş olduğu projeyi Gül 2 Sanayi Sitesi Kooperatifiüyelerine tek tek tanıtacak. 

“TÜM SANAYİESNAFLARI BİR ARAYA

GELEREKKÜMELENECEK”

Gül - 2 SanayiSitesinde; Kozmetikciler, Kargocular, yeni yapılan şehir hastanesininçevresinde bulunan keresteci esnaflarda katılacak. Belediye başkanı her kesimeuygun dükkanların metrekare bazında proje çizimini yaptı.

“ISPARTA’DABUNUN

KARARI 2 YILÖNCE ALINMIŞTI”

Hükümet programındaolan sanayilerin şehir dışına taşınarak tek çatı altında toplanması IspartaBelediyesi ve meclis üyeleri tarafından bundan 2 yıl önce alınmış bir karardı.İnşallah bu Isparta’mız için hayırlı olacaktır.

“PROJENİNKAMULAŞTIRMASI VALİMİZ TARAFINDAN

ONAYLANDI,MİLLETVEKİLİMİZ KREDİ SÖZÜ VERDİ”

Bu projeninkamulaştırma şerhi ise sayın Valimiz Vahdettin Özkan tarafından onaylanmıştır. Bukonu ile ilgili bizlerden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Türkiye BüyükMillet Meclisi Plan ve bütçe komisyonu Başkanı Ak Parti Isparta Milletvekili sayınSüreyya Sadi Bilgiç, Gül - 2 Sanayi Sitesi üyelerine kredi desteği sözünüverdi” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR