20 Nisan 2024 Cumartesi

Günaydın'a Genel Merkez'den soğuk duş

11 ay sonra yapılacak olan yerel seçimler öncesi MHP'de ilginç gelişmeler yaşanıyor. MHP'nin en güçlü adaylarından olan mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın geçtiğimiz hafta soğuk duş yaşadığı ortaya çıktı.

Isparta Belediyesi

 

En erken 29 Mart 2014’te yapılması planlanan yerel seçimler öncesi, seçimlerin en güçlü partilerinden olan Milliyetçi Hareket Partisi’nde ilginç gelişmeler yaşanıyor. MHP’li Belediye Meclis Üyesi Uğur Bestelci ile MHP yöneticilerinden İzzettin Dikmen’in aday adaylığını açıkladığı MHP’de geçen hafta yaşanan şok gelişme mevcut Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da soğuk duş etkisi yarattı.

 

MHP’NİN İKİ NUMARALI

İSMİ ISPARTA’YA NEDEN GELDİ?

 

            Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın 2014 seçimlerine gidilirken parti teşkilatları ile sorunlar yaşadığı ve bu sorunların genel merkeze kadar intikal ettiği iddia ediliyor.

 

            BOMBA32 muhabirinin MHP’ye yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre; geçen hafta Perşembe günü MHP’nin iki numaralı ismi, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin Isparta’ya geldi. Hem basından hem de partililerden gizlenen bu ziyarette ise ilginç ve dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

 

            MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in geçen hafta sonu Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Antalya’da gerçekleştireceği Belediye Başkanları toplantısına giderken Isparta’ya uğradığı öğrenildi. Çetin’in MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret ettiği ve bu ziyarete Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın çağrılmadığı öğrenildi. MHP’ye yakın kaynaklar, Başkan Günaydın’ın, Genel Başkan Yardımcısı Çetin’in isteği üzerine partiye çağrılmadığını iddia ettiler.

 

BU HABER BOMBA32’NİN ÖZEL HABERİDİR. İZİNSİZ KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILACAKTIR.
 
YAZILAMAYANLARI YAZMAYA DEVAM EDİYORUZ...
SİZE BOMBA 32 YETER...

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR