26 Nisan 2024 Cuma

GÜNAYDIN'DAN ÇILGIN ZAM...

Isparta Belediyesi BİMS Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de (ISBAŞ)çalışan 32 personele yüzde 45'e varan oranlarda maaş zammı yapıldı.

Isparta Belediyesi

Isparta Belediyesi BİMS Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de (ISBAŞ)çalışan 32 personele yüzde 45'e varan oranlarda maaş zammı yapıldı. Yapılan zamla birlikte 670-850 lira alan bir personelin maaşı bin ile bin 200 TL arasında değişen rakamlara çıkarıldı.

 

ISBAŞ'ta çalışanlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, maaş zammını personeliyle paylaşırken, çalışanlar da zam karşısında Başkan Günaydın'a teşekkür etti. Bir önceki Belediye Başkanlığı döneminde ISBAŞ'ı kasasında 1 milyon 130 bin lira para ile devrettiğine değinen Başkan Günaydın, ancak bu fabrikanın 1 milyon liraya 'hurda' denerek satıldığını söyledi. ISBAŞ'ı tekrar göreve geldiğinde geri aldığını kaydeden Başkan Günaydın, "1,5 milyon lira borç ödedik ve pomza yataklarıyla birlikte fabrikayı geri aldık. Fabrikayı ilk çalıştırdığımızda 6 bin adet mal üretiyordu. İyileştirme ve bakım çalışmalarıyla günlük üretimimizi 24 binlere çıkardık ve şu anda bu fabrikamızda günde 36 bin adet mal ürettik" dedi.

 

Çalışanlara başarılarından dolayı zam yaptığını belirten Başkan Günaydın, "Bu zam hak edilen bir zamdır. İşçilerimizin alın teridir, evlerine götürdükleri lokma helaldir. Bu yaptığım zam da helaldir. Fabrika çalışanlarımıza, Isparta'mıza bu kazançlar hayırlı olsun diyorum. Böyle bir ekiple çalıştığım için mutluyum" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR