28 Mart 2024 Perşembe

GÜNAYDIN'DAN ZEHİR ZEMBELEK AÇIKLAMALAR.....

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 7-8-9 Haziran tarihleri arasında yapılması hedeflenen Gül, Halı, Kültür ve Turizm Festivaliyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Isparta Belediyesi

2010 yılındaki festivalin 690 bin liraya mal edildiğinin altını çizen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, o dönemde yapılan festivalin ekonomik olduğuna değindi. Başkan Günaydın konuşmasına şöyle devam etti: “Biz şahıslara serzeniş yaptırmadan o festivali yaptık. Çok güzel bir festival oldu. 690 bin lira gibi bir rakama mal ettik. Ekonomik oldu. Şu anda yapılacak festival 2-3 milyon lirayı bulacak. Bu festival de güzel olacak. Bakın biz ne yardan geçeriz ne serden. O nedenle festivalden de vazgeçmeyiz. Önümüzdeki sene de bundan daha iyi bir festival olacak. Bakın bu seneyi yapmadan önümüzdeki seneyi düşünüyoruz.”

*** “KORUK YEMEDİK KARNIMIZ AĞRISIN”

Daha önce yapılan festivalin ardından yapılan şikâyetlere değinen Başkan Günaydın, “Biz koruk yemiyoruz ki karnımız ağrısın. O şikayetçi müzevirler şikayet etmeye devam etsinler. Daha önce de söylediğim gibi küçük insanlar şikayetlerle büyük insanlar projelerle uğraşır. Biz projelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Biz kimseye yük olmadan festivalimizi yapıyoruz. ” dedi.

*** “DOSTLAR SEVİNSİN, DÜŞMANLAR ÇATLASIN”

Belediye hizmetlerini şikâyet edenler için “şeytanla uğraşıyorlar” benzetmesi yapan Günaydın,  “Yüce Allah onların şeytanlarla uğraştırıyor. Bizi ise projelerle uğraştırıyor. Onlar şeytanla uğraşmaya devam etsinler. Biz işimize bakıyoruz. Çalışmaya devam ediyoruz. Onlar şikayetlerine devam etsinler. Ben şöyle diyorum dostlar sevinsin, düşmanlar çatlasın” ifadelerini kullandı.

 


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR