23 Nisan 2024 Salı

GÜRAKAN SONUNDA PATLADI!

AK Partili Güntaç'ın' ISBAŞ Fabrikası'ndan sadece 53 bin TL gelir elde etmişsiniz' diye eleştiride bulunması üzerine MHP'li Meclis Üyesi ISBAŞ Genel Müdürü Gürakan, "4 bin 107 ton ponza satışı yaptık. Buna karşılık 53 bin TL gelir. Bütün bir fabrikanın geliri gibi lanse ediyorsunuz. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz" diye cevap verdi.

Isparta Belediyesi

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Güntaç, faaliyet raporu görüşmeleri üzerine söz isteyerek değerlendirmelerde bulundu. Faaliyet raporu kitabında meclis üyeleri listesinde AK Parti yerine 'AKP' diye yazılmasına tepki gösteren Güntaç, "Biz elimizden geldiğince yapıcı muhalefet yapmaya gayret ederken, Isparta Belediyesi Meclis Üyeleri sayfasında partimizin adının AKP olarak yazmasını anlamış değiliz. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin bir kurumsal kimliği var. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kısaltılmış ismi AK Parti'dir. AKP diye bir parti yoktur. Böyle bir nezaketsizlikten ötürü sizleri kınıyoruz.Kurulduğu günden bu yana iktidarı bırakmayan, halk tarafından onayını almış bir partiye saygı gösterilmesi gerekir" dedi.

                AK Partili Meclis Üyesi Güntaç, faaliyet raporunun ISBAŞ Fabrikası ile ilgili bölümünde de Belediye yönetimine eleştirilerde bulundu. Başkan Günaydın'ın' Isparta'nın istihdam sorununu çözeceğiz' açıklamasını hatırlatan Güntaç, "ISBAŞ Fabrikası bölgenin ve orta doğunun en büyük fabrikası olduğunu,ciddi bir üretim ve istihdam olduğunu bahsettiniz.

Sene 2016, 2015 faaliyet raporunu konuşuyoruz. Seçim vaatlerinde Isparta'da işsizliği bitireceğinizi söylediniz ama sadece sadece 46 kişiye iş sağlıyor. Bir yılda elde ettiği gelir sadece 53 bin TL. Cirosu sadece 10 milyon 2 bin lira. Bu mudur Isparta'ya kazancımız, bölgeye hakimiyetimiz.Yüzde 1 bile kar etmeyen şirket midir Isparta'ya faydamız. Kamuoyunun taktirine bırakıyoruz" diye konuştu.

               Belediye Başkanı Günaydın, Ortadoğu'nun en büyük fabrikasını kurduklarını belirterek "Evet Ortadoğu'da en büyük fabrika. Günde 80 bin mal üretiyor. Fabrika olağanüstü kar yapmıştır. Fabrika yatırım içerisinde.Yeni arsalar aldı. Stok alanlarını büyüttü. Mevcut stoktaki malzeme 3 misline çıktı. Bunu hesaplarsanız 3-4 milyon TL ekstradan kar. AK Parti Hükümetinin çözemediği işsizliği bize mi çözdüreceksiniz. Bir fabrika ile Isparta'nın işsizliği mi çözülür. Türkiye'de istihdamla uğraşan, mal üreten tek belediye,Isparta Belediyesi'dir" dedi.

                ISBAŞ Genel Müdürü, MHP'li Meclis Üyesi Ömer Tahir Gürakan da 53 bin TL'lik gelirin tüm fabrikanın geliri olmadığını belirterek "4 bin 107 ton ponza satışı yaptık. Buna karşılık 53 bin TL gelir. Bütün bir fabrikanın geliri gibi lanse ediyorsunuz. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz" diye açıklama yaptı.

İŞTE FALİYET RAPORUNDA YAZAN O PARAGRAF


 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet Akyol

13 Nisan 2016 Çarşamba 23:39

AKP dememek lazım adam haklı, çünkü adaletten ve kalkınmadan kırpa kırpa çala çala bi tek A ve K kaldı ama hala ortada bi partimiz var...He ne zaman partiyide yer bitirir satar savururlar o zaman geriye bi tek P kalır o zaman AKP denir..dimiii..

ts

13 Nisan 2016 Çarşamba 09:24

Sayın Güntaç partinizin kuruluşunda adı ADALET VE KALKINMA PARTİSİ DEĞİLMİYDİ. KISALTMASI AKP SİZLER 14 SENEDE ADALETİ VE KALKINMAYI BİTİRDİĞİNİZ İÇİN ADINIZI DA (HERTARAFI KARA OLAN) AK YAPTINIZ AMA AK OLAMADINIZ OLAMAZSINIZ.

NEŞE

13 Nisan 2016 Çarşamba 09:17

ısparta için çalışan efendiliğinden ödün vermeyen ÖMER GÜRAKAN'I takdir ediyoruz. Güntaç gibi halkı kandırmaya çalışan, insanları kışkırtmaya çalışanları Allah' a havale ediyoruz. Güntaç bu dünyanın birde ahireti var.

Ahmet Akyol

13 Nisan 2016 Çarşamba 07:48

Ortadoğu'nun en büyük fabrikası(!) , sadece Nevşehir'deki Blokbims bu fabrikanın en az iki katı üretim yapıyor , günlük üretimi 200.000adet , Isparta yıllık 14.750.000 güldürmeyin adamı..47 ülkeye ihracat yapıyor, biz burnumuzun dibindeki Antalya'ya bunların Nevşehir'den sattığı malın çeyreğini satamıyoruz..Sonra belediye aklınca yapılarda duvar kalınlığını arttırıp, bims kullanımını zorunlu yapıyor.Heee derseniz ki bi arsası büyük diyoruz, Isparta'daki tesis 48.000m2Blokbims 550.000 m2

Davalı

12 Nisan 2016 Salı 21:46

Cok guzel faaliyet raporunu sunuyolar ama performans dusuklugunden personel cikartmayi biliyorlar ! Gurakan be yapiyor da ovuyosunuz anlamiyorum ! Davam sonuclansin hersey aydinlanacak o zaman da konusabilecekler mi bakalim !

öğretmen

12 Nisan 2016 Salı 21:20

sayın güntaç 2. sınıf eğitimini eksik almış... okuduğunu anlama eksik kalmiş? belki de okuma yazması yoktur, ali okuluna başlamalı

edep yahu

12 Nisan 2016 Salı 21:18

başkan bizden değil diye yaptığınız eleştiriye bakın. edep yahu

Kemal

12 Nisan 2016 Salı 20:32

Ödenen borçlara dikkat çekmek istiyorum paragrafı okuduğumuzda net görünüyor ama bağıran güntaç bunları hiç söylemedi ağzında gümüş kaşıkla doğduğu için 10 milyon arkadaş için küçük rakam

Ayla

12 Nisan 2016 Salı 20:30

Ben sayın günaydını tebrik ediyorum.böyle başarılı donanımlı kişileri ve seviyeli Meclis üyeleriyle çalıştığı için.ısbaş müdürü gerçekten konuya hakim raporun ilgili kısmını okudum ve güntaçın Nasıl saçmaladığını yalan söylediğini anladım .gerçekten okuduğunu anlamamış .aslında herşey çok net dikkatimi çeken raporun 2 alt paragrafı oradaki gelişmelerden hiç bahsetmemiş çünkü işine gelmiyor ucuz siyasetin ucuz kahramanı

Kenan

12 Nisan 2016 Salı 20:24

Doğru 1 tanedir faaliyet raporunun ilgili paragrafını okudum syn.Gürakan bey sonuna kadar haklı Güntaç okuduğunu gerçekten anlayamamış anlayamadığı gibi yalan yanlış konuşmuş bunlar Ispartamıza, ıspartamızın meclisine yakışmayan konuşmalar

Murat

12 Nisan 2016 Salı 20:16

Syn Gürakan tebrikler hiç efendiliğinizi bozmadan Cvp verdiniz paragraf açık ve net Güntaç düpedüz çarpıtmış olayı yazık ya doğruları konuş Güntaç basit siyaset yapma karalama küçümseme kendin komik duruma düşüyorsun

ıspartalı

12 Nisan 2016 Salı 13:38

orada meclis üyesiyim diye her konuda konuşmak zorunda değilsiniz ama her işe karışacaklar ya daha okuyup anlamadan atlamış komik gerçekten :)))

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR