19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA MUTLU ÇOCUK FESTİVALİ 23-24 NİSAN’DA GÖKKUBBE’DE

ISPARTA'DA MUTLU ÇOCUK FESTİVALİ 23-24 NİSAN’DA GÖKKUBBE’DE

Isparta Belediyesi

Isparta Belediyesi 23 Nisan Mutlu Çocuk Festivali düzenliyor. Gökkubbe Fuar Merkezinde 23-24 Nisan 2017 tarihleri arasında saat 10.00-20.00 arasında açık kalacak olan festivalde, çocuklar şarkılarla oyunlarla dolu dolu iki gün geçirecek. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ücretsiz olarak düzenlenen Mutlu Çocuk Festivaline tüm çocukları ve ailelerini davet etti.

Isparta Belediyesi Gökkubbe Fuar Merkezinde bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Isparta Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocukları unutmadı. Her çocuğun en güzel şekilde vakit geçirebileceği, eğlenirken öğrenebileceği, kişisel gelişimine katkı sunacak çok sayıda aktivite ile buluşacak.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,Gökkubbe Fuar Merkezinde 23-24 Nisan 2017 tarihlerinde 10.00-20.00 saatleri arasında düzenlenecek olan Mutlu Çocuk Festivaline tüm çocukları ve velilerini davet etti. Ağırlıklı olarak 1-12 yaş gurubundaki çocuklara hitap eden festivalin eğitim ile ilgili bir festival olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, böyle bir etkinliğin Isparta’da ilk defa gerçekleştirildiğini söyledi. Günaydın, “Festivalde çocuklarımız eğlenecek ve eğlenirken öğrenecek. Çocuklarımızı heyecanlandıracak, düşündürecek ve hayal gücünü geliştirecek birbirinden güzel etkinlikler düzenlenecek. 2 gün sürecek ve dolu dolu geçecek olan festivalimiz ücretsiz olacak. festivalde anne-baba ve çocuk ilişkileri daha da güçlenecek. Aileler çocuklarıyla hoş ve dolu dolu bir festival yaşayacak. Çocuklarımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını dolu dolu yaşayacak. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz Mutlu Çocuk Festivalini gelecek yıl en az 3 gün yapmayı düşünüyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımıza da şimdiden başladık. Bunun da müjdesini şimdiden vermek istiyorum” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, festivalde yer alan etkinliklerle ilgili de bilgiler verdi. Günaydın, origami atölyesiyle çocukların tasarım güçlerinin artacağını, dengede kal ile hayata karşı davranış şekillerinin geliştirebileceklerini kaydetti. Yine etkinlikler içerisinde Uzay Çadırının bulunduğunu bu çadırla çocukların uzayı ve gezegenleri öğrenebileceklerini aktaran Günaydın, çocukların sevgilisi haline gelen Pepe’nin de festivalde yer alacağını dile getirdi.

Gökkubbe Fuar Merkezinde düzenlenecek olan Mutlu Çocuk Festivalinde şu etkinlikler bulunuyor: Kukla Tiyatrosu, Uzay Çadırı, Pepe Show, Sihirbaz, Palyaço, Balon Park, Masal Parkı, Resim Sergisi, Kum Boyama, Maskotlar, Hamur Atölyeleri, Şişme Oyun Alanları, Yüz Boyama, Müzik Aktiviteleri.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR