25 Nisan 2024 Perşembe

Kalem, Belediye adına müdahil oldu...

Kalem ifade verdi.

Isparta Belediyesi
Tanık olarak çağrılan Seyfettin Kalem, "belediyenin zararı varsa ilgililer cezalandırılsın" dedi. Belediyede meclis üyesi aynı zamanda meclis başkan vekiliyim.

Meclis başkan vekili Seyfettin Kalem ayrıca, Başkan Günaydın’ın göreve geldiği 3 yıldan buyana mecliste denetim komisyonu üyeliği yapan tüm kişilerin dinlenmesi ve denetim komisyonu raporlarının da incelenmesi gerektiği talebini mahkeme heyetine aktardı. Kalem’in bu talepleri salonda uzun süre sessizlikle karşılandı. İşte Kalem’in mahkeme heyetine beyan ettiği ifadeler: Mahkemeye katılma talebimiz var. Burada önemle üzerinde durmak istediğim husus; Isparta Belediyesi Meclisinde denetim komisyonunda son 3 yıldır görev yapan tüm kişilerin dinlenmesi ve evrakların da incelenmesini talep ediyorum. Bunun yanısıra 1 yıl önce denetim yapılan denetim komisyonu raporlarının da özellikle incelenmesini mahkeme heyetinden talep ediyorum. Belediyenin ve kamunun bu konulardan görmüş olduğu zarar varsa da gereğinin yapılmasını istiyorum.”dedi.

 MECLİS İKİNCİ BAŞKANI AÇIKLAD ATEŞGÜL’ÜN MAKAM ODASI VAR

 Diğer taraftan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın kayınbiraderi olan Mehmet Ateşgül ile ilgili sorular yöneltilen Kalem, Ateşgül’ün belediye içinde makam odasının olduğunu da meclis ikinci başkanı olarak doğruladı.

 
Tanıkların dinlenmesinden sonra mahkeme, duruşmayı 12 Temmuz'a erteledi.

 


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR