18 Nisan 2024 Perşembe

KATIRCIOĞLU'NA İCRA VE TAHLİYE ŞOKU...

MHP Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonunun eski Başkanı Tevfik Katırcıoğlu, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile İmar Müdürlüğündeki sıkıntıları anlatması nedeniyle zaman zaman tartışmalar yaşıyordu.

Isparta Belediyesi

Son olarak Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ilk toplantısında yapılan komisyon seçimlerinde İmar Komisyonuna aday gösterilmeyerek saf dışı bırakılan Katırcıoğlu hakkında dün flaş bir gelişme yaşandı.

Mülkiyeti Belediyeye ait olan Demirköprü mevkiindeki halı sahanın işletmeciliğini yapan Tevfik Katırcıoğlu’nun Belediye’ye olan 37 bin 500 liralık kira borcuyla ilgili dava Isparta İdare Mahkemesinde devam ederken icra emri gönderildi. Isparta Belediye Başkanlığı adına yapılan başvuru sonucu 1. İcra ve İflas Müdürlüğü Tevfik Katırcıoğlu’ndan 30 gün içerisinde ödemeyi yapmasını istedi.

Alacaklı sıfatındaki Isparta Belediye Başkanlığı’nın avukatlarının yaptığı müracaatta ayrıca MHP Belediye Meclis Üyesi Tevfik Katırcıoğlu’ndan işlettiği Demirköprü Halı Sahayı da tahliye etmesi istendi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR