20 Nisan 2024 Cumartesi

MECLİSDEN RED

MECLİSDEN RED

Isparta Belediyesi
 

Bilindiği gibi Isparta kamuoyunda birçok kez tartışmalara neden olan otel yapımıyla ilgili İl Özel İdaresi, Belediye Meclisinden emsalin 16.5 yapılmasını istiyordu. Bu maddeye tam kadro destek veren AK Partili Belediye Meclis Üyeleri MHP grup sözcüsü grup kararı olarak çekimser kalması üzerine Meclis Başkanı Günaydın toplantıya  ara verdi. 

Isparta eski Özel İdare Binasının yerine otel yapılması gündemi ve Süleyman Demirel Üniversitesi sahası içerisinde belirlenen bir alanda akademisyenler için konut yapılması kararına Belediye Meclisinden ret kararı çıktı.

  

Belediye Meclisi Ağustos Ayı olağan meclisinde İl Özel İdaresi binasının bulunduğu alana otel yapılması kararına ret oyu çıktı.

 

Oylamadan önce AKP grubu ‘evet’ oyu kullanacağını MHP ise çekimser kalacağını açıklayınca ortalık karıştı. Mecliste yaşanan kısa tartışmaların ardından geçilen oylamada 12 ret kararı ile otel inşaatı belediye meclisine takıldı.

 
 
 
ISPARTA'NIN VE ISPARTA'LININ 24 SAAT KESİNTİSİZ ANLIK TEK HABER SİTESİ...
BOMBA 32'Yİ TAKİP EDİN HABERDEN ÖNCE SİZİN HABERİNİZ OLSUN...

HER SAAT DAKİKA DAKİKA OLAY YERLERİNDEN FOTOLARLA ANLIK TÜM HABERLER SADECE BOMBA 32 DE... BİZİM İŞİMİZ SADECE GAZETECİLİK...
 
ARKADAŞLAR LÜTFEN KOPYALA YAPIŞTIR YAPMAYIN EMEK VERİN...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR