29 Mart 2024 Cuma

MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜNAYDIN'A ZİYARET

MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜNAYDIN'A ZİYARET

Isparta Belediyesi

Isparta Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Abidin Yorgancı,yönetim kurulu ve üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Bir süre önce kurulan ve 3 Mart’ta kongresini yaparak yönetim kurulunu belirleyen Merkez Muhtaralar Derneği yöneticileri Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu, belediye yatırımlarının değerlendirildiği, muhtarların istek ve taleplerinin alındığı görüşmede konuşan Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Abidin Yorgancı, yeni bir dernek olduklarını söyledi. 26 üyelerinin bulunduğunu söyleyen Yorgancı, amaçlarının bölmek, parçalamak, ötekileştirmek değil, bütünleştirmek ve arkadaşlarının arasındaki kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirtti. Yorgancı, “Bu gaye doğrultusunda arkadaşlarımızla birlikte ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Isparta’nın menfaatlerine yapacağınız her hizmette yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bize ihtiyaç duyduğunuz her anda sizlerle birlikte görev yapmayı arzu ediyoruz. Bizlere verdiğiniz değer ve önemden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Bu kadar arkadaş bir araya gelerek, sevmişiniz, saymışsınız bizlere ziyarete gelmişsiniz. Sizin bu ziyaretinizi paha ile ölçemem. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bize düşüncelerinizi aktarıyorsunuz. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum”görüşlerinde bulundu.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

papatya

17 Mart 2017 Cuma 22:29

lütfen mehmet beyi karıştırmayın onun konuyla ne alakası var şimdi. bu arada hangi mehmet beyi dediniz siz?

mehmet tarlacı

17 Mart 2017 Cuma 22:28

mıhtarlık çok önemli bir kurum. mesela biz köyde bir poroblemimiz olunca mıhtara danışıyoz. mıhtarları allah başımızdan eskik etmesin.

kml

17 Mart 2017 Cuma 16:16

mehmet gönül e ne oldu. başkan o değimiydi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR