23 Nisan 2024 Salı

PAZAR İSYANI

Manavlar Odası kararıyla kaldırılmasına karar verilen semt pazarları arasında Fatih Mahallesi pazartesi pazarının da bulunması vatandaşların tepkisini çekti.

Isparta Belediyesi

 Önceki gün pazarın kaldırılmasına tepki için mahalle meydanında toplanan sakinler, Belediye Başkanı Günaydın'ı pazarın yeniden kurulmasını sağlaması çağrısında bulundular. Mahalle sakinlerişu açıklamayı yaptı: "Bu kararıan düzeltilmesini istiyoruz. Yarın bunlar gelecek bu mahalleye seçim için. Hangi yüzle gelecekler bu milletin huzuruna. Bu millet bunun cevabını verecek yarın. Biz bu pazarın devamını istiyoruz. Biz yürüyüşte yapacağız. Belediyeyi de basacağız. İmza da toplayacağız. Burası kaldırılmasın. Sadece düzenlesinler.

 

Burada 1 tane pazar yerimiz var. Diğeri Zafer Mahallesi tarafında. Bu pazarı bahane ediyorlar. Diğeri zafer mahallesi tarafında. Bizim pazarımız burada. Çok güzel pazarımız oluyor. Şimdi 700 hane yeni yapılan siteler var. Bunun içerisinde çok fazla nüfusu var. 12 bin seçmeni olan bir mahalle olan dalga geçmenin ne demek olduğunu biz göstereceğiz . Gereken ne ise biz onu yapacağız. Seçilecek olan belediye başkan adayları gelecek bu mahalleye

şikayetlerimizi aktaracağız. Bu iş Belediye Başkanından kaynaklandığını duyuyoruz. Ama yarın gelecek buraya. Bizim derneğimizle belediyenin arasında bir sorun olduğundan dolayı bu iş böyle oluyor. Belediye Encümenine bir belediye sahip çıkamaz mı? İstese reddeder. Çünkü onun partisinden bu dernek Başkanı. Bu sorunun derhal çözümlenmesini istiyoruz."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR