28 Mart 2024 Perşembe

SDÜ İİBF Ek Binasının Temeli Atıldı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, rektör yardımcıları, dekanlar, daire başkanları ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen temel atma töreninin açılış konuşmasını Metro Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özaydın yaptı

Isparta Belediyesi

Özaydın, Türkiye’nin en büyük firmalarının da katıldığı ihaleyi bir Isparta firması olarak kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek “Memleketimize hizmet bizim için çok önemli, İİBF ek binasını en iyi şekilde tamamlayarak teslim edeceğiz” dedi.

Ülkelerin sahip olduğu üretim faktörlerine hükmederek etkin ve verimli kullanılmasının insana bağlı olduğunu belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu da Türkiye’nin ilerleyen dönemler içerisinde büyümeyi kalkınmaya çevirebilmesi için yüksek teknolojili ürünler üretmesi gerektiğini söyledi. Bilişim teknolojilerinin sunmuş olduğu en önemli avantajın fırsatlar olduğunun altını çizen İbicioğlu, “İleri teknolojili ürünlerin ortaya çıkması için üniversitenin tüm sektörlerle senkronize bir şekilde hareket etmesi şarttır. Dünyadaki değişim dinamiklerini okuyan Üniversitemizin imkanlarını hızla artırıyoruz. Şehriyle bütünleşmiş bir üniversite olan SDÜ, Isparta ile birlikte markalaşacak.” dedi.

Açılış konuşmalarının  ardından okunan dua eşliğinde İİBF Ek Binasının temeli atıldı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR