19 Nisan 2024 Cuma

Şehrimize hizmetlerimizi çoğaltacağız

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Isparta Belediyesi

 Yeni dönem belediye başkanlığının hayırlı olması temennisinde bulunan ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “İnşallah memleketimize sağlık, sıhhat içerisinde hayırlı ve uğurlu hizmetlerinizin devamını diliyoruz” dedi.

ITSO olarak şehrin ticari, gelişim ve yatırım alanındaki beklentilerini de paylaşan Başdeğirmen, “Kümeleşmeyle ilgili 3 sektörümüzde yer ihtiyaçlarımız var. Kozmetik sanayi, mobilyacılar ve gıda toptancılarıyla alakalı kümeleşmeye ihtiyaç var. Zaman içerisinde bunlarla ilgili önemli çalışmaların sizler tarafından yapılacağını biliyoruz. Dışarıdan gelen yatırımcılarımız burada yatırım yaparken önünü açmak için gerekli çalışmaları bugüne kadar yaptınız, bundan sonrada bu çalışmalarda bizlere yardımcı olmanızı sizlerden istirham ediyor, tekrardan göreviniz hayırlı, uğurlu olsun diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, Isparta’nın hizmetinde her döneminde olduğu gibi bu döneminde de heyecanını koruduğunu söyledi. Günaydın, “Daha iyi hizmetler verebilme ve yeni projelerimizi hayata geçirme adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Belediyemiz bünyesinde ayrıca inşaat daire başkanlığı kuruyorum. Bu birimimiz projeler üretmeye devam edecek. Bu dönemde de çok sayıda sosyal tesislerimiz, otoparklarımızın yapımı devam edecek. Trafik sorunu çözülecek. Geçen dönem altyapı ve asfalt dönemiydi, bu çalışmalarımız devam ederken, yeni dönem projelerimiz de devam edecek. Az parayla, daha çok işi kaliteli şekilde yapma gayretindeyiz. Bu ziyaretlerinizde bizleri cesaretlendiriyor. Bizi unutmayın, destekleyin, çalışmalarımızı takip edin, tecrübelerinizi bize aktarın. Bu şekilde Isparta’mızdaki hizmetlerimizi çoğaltacağız” şeklinde konuştu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ayrıca kümeleşme ile ilgili olarak da özellikle kozmetik ve mobilya sektörünün önünü açmak adına gerekli çalışmaların yapılabileceğini, bu iki sektörün şehrin lokomotif sektörü haline geleceğine inandığını belirterek, markalaşma adına bunun önemli bir adım olacağına vurgu yaptı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet boyacı

17 Nisan 2014 Perşembe 22:40

şükrü beye teşekkür gercekten calişkan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR