19 Mart 2024 Salı

TOPLUM HİZMETİ YAPIYORUZ HİÇBİR YERİ AYIRT ETMİYORUZ

TOPLUM HİZMETİ YAPIYORUZ HİÇBİR YERİ AYIRT ETMİYORUZ

Isparta Belediyesi

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın,mahalle muhtarları ve belediye meclisi üyeleri ile ailelerine iftar yemeği verdi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar davetinde belediyenin yapmış olduğu çalışmalardan duyulan memnuniyet dile getirildi.

Isparta Belediyesi yemekhanesinde gerçekleşen ve mahalle muhtarları ile belediye meclisi üyelerinin aileleriyle birlikte katıldığı iftar programının açılışında Muhtarlık İşleri Müdürü Ahmet Kaya hoş geldin konuşması yaptı. Kaya, şehrin gelişmesinde, kalkınmasında muhtarların rehberliğine ve düşüncelerine ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Kaya, “Sizler milletimize karşı belediyemizi, belediyemize karşı milletimizi temsil eden seçilmişler olarak halkımızla belediyemizin bütünleşmesinin temel harcını oluşturuyorsunuz” dedi. Belediye olarak muhtarlarla iletişim amaçlı Whatsapp hattı kurulduğunu, geçen 4 ayda bine yakın talep ve şikayetin ilgili birimlere aktarıldığını belirten Kaya, “Belediyemiz çalışıyor, halkımız mutlu yaşıyor diyoruz” ifadesinde bulundu.

Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gönül de,muhtarları iftar davetinde tekrar bir araya getirdiği için Başkan Günaydın’a teşekkür etti. Belediyenin Şehirde Ne Varsa Köyde de Olacak sloganıyla başlattığı Ramazan Şenliklerinden övgüyle bahseden Gönül, “Çobanisa’da düzenlendiğiniz Ramazan Şenliklerinize katıldım. Projenizden çok duygulandım,bizlerde bir programınıza tüm muhtarlarımızla birlikte katılacağız”görüşlerinde bulundu.

Isparta Belediyesi olarak şehre hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, davete katılan tüm misafirlerin Ramazan ayını ve yaklaşan bayramlarını tebrik etti. Belediye olarak gündüzleri olduğu gibi geceleri de çalıştıklarını, iki günde yapılacak işi bir güne sığdırdıklarını ve böylece daha hızlı ve verimli bir hizmetin kente verildiğini aktardı. Altyapı ve asfalt çalışmalarında Bahçelievler Mahallesinin de sokak bazlı olarak tamamlandığını kaydeden Günaydın, Turan Mahallesinin altyapı ve asfaltına başlanacağı müjdesini verdi. Turan Mahallesinin ardından da yine Doğancı, Keçeci gibi mahallelerin de ele alınacağını kaydeden Günaydın, “Geceleri de çalışmak suretiyle Isparta’mızı bu yıl bitireceğiz. Muhtarlarımızda bütün Isparta’yı bitireceğimize olan inançlarını dile getiriyorlar. Muhtarlarımızın bizlere verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Isparta yeni Isparta oluyor. Isparta’mız üst üste yaşanabilir şehirler arasında birinci oluyor. Yine olacağından eminiz. İş bilenin kılıç kuşananın. Muhtarlarımızın desteğiyle Isparta’mızın tüm sorunlarını çözeceğiz. Toplum hizmeti yapıyoruz. Hiçbir yeri ayırt etmiyoruz.Bu davetimize katıldığınız için muhtarlarımıza, belediye meclisi üyelerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Ramazan ayınızı ve yaklaşan Ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum, Allah’tan sağlık, sıhhat diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali

11 Haziran 2017 Pazar 15:51

ne hizmetinden bahsediyorsun acaba asıl hizmet getirecek şeyleri engelliyorsun senin hizmetin asfalt otopark en başta gokgubbe hizmeti yok gökgubbede açılış indirim koskoca Isparta hizmet için gökgubbeye kaldıysa vay halimize

Töngeli

11 Haziran 2017 Pazar 11:30

Bu asfalt olayını Mehmet Tönge' yede bekleriz geçen sene asfaltladım dedi ama sadece ünikent tarafını asfalt yaptı kışın karla mücadele edicem diye bastı tuzu zaten yama bile yapılmayan Mehmet Tönge Yolları şimdi adeta mayın tarlası, başı boş gezen köpeklerde cabası hem insanlara hem KENDİLERİNE zarar veriyorlar. Unutmadan elektrik iletim hatlarını yer altına alma sadece mahallemizi çünüre bağlıyan yola sınırlı kalmaz o işde bittikten sonra daha atık ve temiz su hattı var :)

Hasan kaya

11 Haziran 2017 Pazar 11:18

Yusuf Ziya AKP den aday olacak seçimlerde.

MustafamusaAKBAŞ

10 Haziran 2017 Cumartesi 23:34

Ben şunu söylemekte fayda görüyorum. Muhtarlar maçlık üyeleriyle ilk mi iftar önemli olan gerçek ihtiyaç sahipleriyle ve kendi imkanlarıyla iftar işte ramazan ve bereket

Hizmet muhtarlar

10 Haziran 2017 Cumartesi 21:11

Ne hizmeti rumuzlu hazımsız.Yapılan hizmetleri görmemek için kapamışsın gözlerini ,duymamak için sağır etmişsin kulaklarını ben sana daha ne diyeyim.Sağolun Günaydın Bşk nım hizmetlerinşze devam .Onlar söylenir dururlar ...Saygılar

NE HİZMETİ

10 Haziran 2017 Cumartesi 20:44

İMAR VE RANT HİZMETİMİ ??

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR