24 Nisan 2024 Çarşamba

1 MİLYON LİRALIK MASKE ALDIK

1 MİLYON LİRALIK MASKE ALDIK

Isparta

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Koronavirüs pardemisi tehlikesine bir kez daha dikkat çekerek; “Vaka sayısı her geçen gün artıyor. Lütfen maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim. Belediye olarak şuana kadar 1 milyonluk maske alıp dağıttık. Yetmedi 100 bin liralık daha aldık” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçtiğimiz Cuma günü yapılan Belediye Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Koronavirüs (Covid – 19) pandemisi tehlikesi ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.

BAŞDEĞİRMEN, “BU İŞİN ŞAKASI YOK, HERKES KURALLARA UYMALI”

Önemli olanın Koronavirüs konusunu tartışmak değil, bu pandemiden en kısa zamanda nasıl kurtuluruz onu düşünmemiz ve bu konuda çalışmalar yapmamız gerektiğini ifade eden Başkan Başdeğirmen; “Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de vaka sayıları her geçen gün artıyor. Ben, buradan vatandaşlarımıza bir kez daha sesleniyorum. Lütfen kurallara uyalım. Maske, Mesafe ve Temizlikten asla taviz vermeyelim. Zira, bu işin şakası yok. Her gün onlarca kişiyi kaybediyoruz.

“100 BİN LİRALIK MASKE BİR AYDA BİTİYOR”

Biz de Belediye olarak Koronaviris pandemisi ile ilgili daha ülkemize geldiği ilk günden itibaren çalışmalara başladık ve halen dezenfekte, maske çalışmalarımız devam etmektedir. Bugüne kadar 1 milyon liralık maske alıp belediyemizin girişinde vatandaşlarımıza dağıttık. Bu maskelerin tanesini 25 kuruştan alıyoruz. 1 milyon liralık maske yetmeyince geçtiğimiz gün 100 bin liralık maske daha aldık. Bunun haricince diğer taraftan bizim ISMEK atölyelerimizde de maske üretimi devam ediyor. 100 bin liralık maske bir ayda bitiyor” dedi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR