26 Nisan 2024 Cuma

2. AŞAMALI YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

2. AŞAMALI YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

Isparta

Milli Eğitim Bakanlığının yüz yüze eğitime geçiş planlamasının ikinci aşamasında, ilkokul 2, 3, 4. sınıflar,  8. ve 12. sınıflar, lise hazırlık sınıfı öğrencileri ile özel gereksinimli öğrenciler bugün yüz yüze eğitime başladı.

Isparta'da okullarda öğrenciler sosyal mesafe kuralına göre sırada beklerken, girişlerde tek tek ateşleri ölçüldü. Sınıf oturma düzeninde ise her sırada bir öğrenci olacak şekilde hazırlandı. Öğrenciler okula başlamanın mutluluğunu yaşadı.

Minikler ise aileleri ile birlikte okullara geldi. Okul girişinde idareciler ve öğretmenler tarafından kurallar hatırlatıldı. Tek tek içeri alınan öğrenciler eğitim-öğretime başladı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Akıllı ol

12 Ekim 2020 Pazartesi 21:03

İlkokul acık kücücük cocuklar ama ünüverside kapalı anlamadım ben nasıl oluyor

Ege

12 Ekim 2020 Pazartesi 14:24

Bütün sorumluluk anne babaya bırakıldı, ister gönder istersen gönderme, gönderirsen ilerde çocuğuna bişey olursa aile kendi isteği ile gönderdi diyecekler, göndermezsen biz okulları açtık çocuğun eğitimden geri kalması bizim suçumuz değil aile kendi isteği ile göndermedi diyecekler. Aileler tercih yapmak zorunda sağlık mı, eğitim mi? Çıkın bu işin içinden çıkabilirseniz.

Sbt

12 Ekim 2020 Pazartesi 10:36

İstiklal marşı okunurken sosyal mesafe tenefüste kucak kucağa oyunlar. Maeşallah haftaya korona patlamasın da gerisine bakmıyoruz artık.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR