28 Mart 2024 Perşembe

200'den FAZLA KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

IspartaÇağrı Merkezi;Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan,Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir,Isparta Valisi Vahdettin Özkan ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’inkatıldığı törenle hizmete girdi. 200’den fazla kişiye istihdam olanağı sağlayan Isparta Çağrı Merkezi, tıpkı bacasız bir fabrika gibi çalışanlarıyla birlikte ailelerinin de dahil olduğu 600 kişilik bir ekosistemi etkileyerek bölge ekonomisinin gelişimine katkıda bulunacak.

Isparta

Türk Telekom Grubu Isparta Çağrı Merkezi, Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı LütfiElvan, Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO’su Erkan Akdemir,Isparta Valisi VahdettinÖzkanve Isparta Milletvekili SüreyyaSadi Bilgiç’inkatıldığı törenle 7 Mayıs 2015’te hizmete açıldı. Isparta veçevresinde 200’ün üzerinde kişiye istihdam olanağı sağlayan Isparta ÇağrıMerkezi, bölge ekonomisinin ve nitelikli insan kaynağının gelişimine de katkıdabulunacak.

“Türk Telekom Grubu olarak, yeni entegre yapımızdanaldığımız güç ve Türkiye’nin teknolojik geleceğini şekillendirme vizyonumuzla,hizmet ve yatırımlarımızı zenginleştiriyoruz” diyen TürkTelekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO’su ErkanAkdemir,“Grup olarak çağrı merkeziyatırımlarını çok önemsiyoruz. Çünkü çağrı merkezlerimizin herbirini,Anadolu’nun dört bir yanında istihdam yaratan, gençlerimizin bulundukları şehreolan bağlılığını artıran önemli birer hizmet noktası olarak görüyoruz. Amacımızçağrı merkezleriyle yarattığımız istihdamı ülke çapında daha da arttırmaktır”açıklamasındabulundu.

Çağrı merkezlerinde hedef 2023 yılında 400 binistihdam

Çağrı merkezlerinde Türk Telekom Grubu olarak,sektör ortalamasının üzerinde büyümeye imza attıklarına dikkat çeken Akdemir,sözlerinişöyle sürdürdü:

Türkiye’deson 13 yıldır istihdam yaratma konusunda atılan adımların temelinde, yatırımcoğrafyasını genişletme ve sadece çalışan için değil, içinde bulunduğuekosistem için de değer yaratma vizyonu bulunuyor.Yatırımlarımızı planlarken buçaba ve vizyon bize ışık tutuyor, ilham veriyor. Çağrı merkezi yatırımlarımız,imkanlarımızı Türkiye’de istihdamın artırılmasına ve ülkemizin kalkınmasınayönelik projeleri hayata geçirmek için seferber ettiğimizin en somut kanıtıdır.2023’teTürkiye’nin çağrı merkezi istihdam hedefi 400 bin kişi. Bu hedefe ulaşılmasınakatkı sağlamak üzerimize düşen bir sorumluluktur.Biz bu sorumluluğu yerineyetirme konusunda istekli ve hazırız.”

 

200’den fazla kişiyeistihdam sağlayacak

Isparta’nın en üstün kalitede hizmete layık birşehir olduğunu vurgulayan Akdemir,“GrubunIsparta’daki varlığının bu şehrin gelişimi ve ekonomisine hız kazandıracağınıinanıyorum. Bugün açtığımız çağrı merkezimizle Isparta ve çevresinde 200’ün üzerindeistihdam yarattık. Aileleriyle birlikte 600’den fazla kişinin hayatına dokunuyoruz.Türkiye’nin 24 farklı bölgesinde yaklaşık 7 bin müşteri temsilcisiyle,müşterilerimizin memnuniyeti için çalışıyoruz. Bugün Isparta’nın da bu bölgelerarasında yer almasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Açılan bu yeni merkezleTürkiye’nin dört bir yanında hizmet veren çağrı merkezlerimizde edindiğimizbirikim ve deneyimi Isparta’ya da taşıyacağız” dedi.

Lütfi Elvan: “Hedefimiz 5 yılda 400 bin çağrı merkeziçalışanı”

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvanda açılıştöreninde yaptığıkonuşmada şunları söyledi:

“Bugün hem bizim hem de Isparta için son derece önemlibir gün. Çünkü bugün yeni bir iş ve aş kapısı açıyoruz. 210 kardeşimiz şu andaçağrı merkezinde çalışmaya başladı. Bu 210’u birkaç ay içinde 400’e, yılsonunadoğru da 1000’e çıkarmayı hedefliyoruz. Burada bacasız bir fabrikanın açılışınıgerçekleştirdik. Türkiye’de bilgi ve iletişim teknolojileri alanında inanılmazbir rekabet, hızlı bir büyüme ve gelişim var. Türkiye’de 100 bin civarında vatandaşımızçağrı merkezlerinde istihdam edilmiş durumda. Bizim hedefimiz önümüzdeki 5 yıliçinde çağrı merkezlerinde çalışan kişi sayısını 400 bine yükseltmektir.”

Isparta çalışanlarınyeni açılan çağrı merkeziyleTürkiye’nin her köşesine uzanacağını, Hakkari’den, Erzurum’dan, Van’dan,Edirne’den, Kırklareli’nden gelen telefonları cevaplayarak hizmet sunacağınıvurgulayan Elvan, “Bu sektörün önümüzdekiyıllarda daha fazla canlanacağını umuyorum. Isparta’ya böyle bir değerikazandırmaktan memnunuz”dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

CUMHURİYET CADDESİ ESNAFI

08 Mayıs 2015 Cuma 09:01

İŞTE AK PARTİ FARKI MHP Lİ ISPARTA BELEDİYESİ 10 YILDIR ITKM BİTİREMEDİ BİDE ÜSTÜNE KADIAHMET OĞLU YÖNETİCİLERİNİ MAKAMIN DAN KOVMUŞ YA HİZMET AŞKI SEÇİM ZAMANIN DAMI AKLINIZA GELİYOR..BELEDİYENİN ÖNÜNDEKİ OTOPARK ÖYLESİNE 150 GÜN DEDİLER HALADA BİTMEDİ ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİ MALUM ALT ÜST OLMUŞ DURUMDA SAĞOLSUN BELEDİYE YOLLARI İNADINA DARALDIYOR...EEEE

HALK

08 Mayıs 2015 Cuma 08:52

aanaahh Yusuf ziya günaydın da orda nasılya ben şahsen gidemezdim.yardımcımı gönderirdim..

SAĞLIKÇI

08 Mayıs 2015 Cuma 08:45

ŞÖYLE FOTOĞRAFA BAKTIĞIN ZAMAN BELEDİYE BAŞKANI SN YUSUF ZİYA GÜNAYDINI GÖRÜYORUM..HAYRET ETTİM AÇILIŞA NEDEN GELDİĞİNE… YAKINDA GENEL SEÇİM OLDUĞU İÇİN HERHALDE….KAMUOYUNDAN ÖĞRENDİĞİMİZ KADARIYLA ISPARTA BELEDİYESİ BÖLGE HASTANESİNE SÜREKLİ ENGELLER ÇIKARIYOR.. ÇALIŞMALAR ENGELLENİYOR DİYE YAA KARDEŞİM HİZMET YAPILIYORSA ISPARTA YA YAPILIYOR NEDEN ENGEL OLUYORSUN.SN YUSUF ZİYA BEY BU ŞEHİR BİZİM… HÜKÜMET SAĞLIĞA ÇOK ÖNEM VERİYOR.AMA SİZ ÖYLE DEĞİLSİNİZ…

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR