23 Nisan 2024 Salı

4 YAŞINDAKİ KIZINI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİ

4 YAŞINDAKİ KIZINI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİ

Isparta

Isparta'da görev yapan Yüzbaşı Ersel T., 1 yıl önce boşandığı Selma D.'den olan kızı Deniz Nihan'ı öldürdükten sonra intihar ederek yaşamına son verdi. 

İZMİR'in Aliağa ilçesinde, beylik tabancasıyla intihar eden Yüzbaşı Ersel T. ve öldürdüğü 4 yaşındaki kızı Deniz Nihan, birer gün arayla toprağa verildi.Olay, perşembe akşamı, Siteler Mahallesi Petrokent Sitesi'nde meydana geldi.

Isparta'da görev yapan Yüzbaşı Ersel T., 1 yıl önce boşandığı Selma D.'den olan kızı Deniz Nihan ile tatil için memleketi İzmir Aliağa'ya geldi. Ersel T. iddiaya göre Selma D. ile telefonda konuşurken henüz bilinmeyen nedenle aralarında kavga çıktı. Kavganın ardından Ersel T. beylik tabancasıyla önce kızı Deniz Nihan'ı ardından da kendisini vurdu.Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, baba ve kızının yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan incelemenin ardından Ersel T. ve Nihan Deniz'in cansız bedenleri, İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.Otopsi işlemleri sonrası Ersel D. ve kızı Nihan Deniz'in cenazesi yakınları tarafından teslim alındı. Deniz Nihan, dün Aliağa Merkez Camii'nde kılınan namazın ardından Aliağa Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Babası Ersel T. de bugün aynı camiide kılınan öğle namazının ardından aynı mezarlıkta toprağa verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

troyka

04 Ağustos 2020 Salı 09:20

Adamın bi önemi yok rumuzlu cehalet savunucusu seni. İstanbul sözleşmesini okudun mu hiç, kulaktan dolma bilgiler ile saçma sapan fikirlerle aynı havayı solumak zorunda kalıyoruz. Sen şunu mu demek istiyorsun " boşandığı kadını öldürseydi bişi olmazda" demeye mi getirmek istiyorsun.

Gelecekten ümidini yitirmişmidir!

04 Ağustos 2020 Salı 02:17

https://twitter.com/i/status/1290176099389812736

NECDET 15

04 Ağustos 2020 Salı 01:38

Kadın rahatlamıştır pıslık kadın

tatar ramazan

03 Ağustos 2020 Pazartesi 07:21

kendin gebereydinya lanet herif yavrunun suçu neydii

Günahın en büyüğü

02 Ağustos 2020 Pazar 19:44

Yüreğim dayanmadı kimemi.. O masum çocuğa. O ana sabısının ne suçu vardı. Kendine sıkman yetmezmiydi

VATANDAŞIN BİRİ

02 Ağustos 2020 Pazar 19:06

ferit cevahir........pes öldürmeye dayandı öylemi baba yüregi onda o yürek olsa o masumun saçının teline kıyamazdı cani bir adam katil...

Ferit cevahir

02 Ağustos 2020 Pazar 14:19

Kadınlar boşanıp cocuklarını babalarından koparmaya çalışıyirlar.Baba yüreği dayamanadı demek ki..

Adımın bi önemi yok!

02 Ağustos 2020 Pazar 11:04

Allah ın belası istanbul sözleşmesi hangi ülkede fayda sağlamış da bizde işe yarasın. Bir dayatmayı zorla yaşatmaya çalışırsanız sonuç bu işte. Kahroldum şu haberi okurken. Kadem gibi yapılanmalar niye görmek istemiyor bu gerçekleri???

Adalet olmazsa zulm olur!

02 Ağustos 2020 Pazar 03:14

Avrupa fonundan milyonlarca € alıp nemalananlar istanbul sözleşmesi kadını yaşatır! diyorsunuz ya... Koskoca bir Yalan! Ancak istanbul sözleşmesi avrupa fonundan desteklenen yalnızca sizleri yaşattığı doğru! Halbuki istanbul sözleşmesi Kadını erkeği birbirine düşmanlaştıran, âile hatta insanlık değerlerini yok eden istanbul sözleşmesi âileyi hatta insanlığı öldürüyor! Kefenin cebi yok, avrupa fonundan gelen akıl almaz paralara satmaya değmez insanlığımızı, Âilelerimizi ve Âhiretimizi değilmi!

Âile yapımızı öldürenler kimler?

02 Ağustos 2020 Pazar 01:07

https://youtu.be/WqNGOUZytlY

İstanbul sözleşmesi Âileleri öldürüyor!

01 Ağustos 2020 Cumartesi 22:37

Allah Rahmet eylesin, geride kalan yakınlarına Rabbim sabrıcemil ihsan eylesin! Erkeği kadını birbirine düşman eden ve düşmanlığı körükleyen istanbul sözleşmesi Âileleri yaşatmıyor öldürüyor! Bu gün bu istanbul sözleşmesinin Âileye verdiği zararları gören Romanya polonya macaristan vb.ülkeler bile istanbul sözleşmesinden çekilirken, avrupa fonundan para alan feminist kadın dernekleri bu istanbul sözleşmesini savunarak Âileleri kutuplaştırıp parçalıyorlar!

VATANDAŞIN BİRİ

01 Ağustos 2020 Cumartesi 22:37

neden kıyıyorsun günahsız yavruya ne hakkın var onun hayatını çalmaya öldürmeye öleceksen kendin öl be kurbana bile bakamıyorum insan kendine baba diyen kendine güvenle bakan bir çift gözü nasıl kapatır allahım allah kahretsin diyecegimde gebermişsin zaten yazık günah insan babasına güvenir degilmi bu ne şimdi kopsun kıyamet :(

tırcı

01 Ağustos 2020 Cumartesi 21:52

Allah rahmet eylesin toplum olarak piskolojik sorunlar yaşıyoruz hepimizde zengin fakir fark etmiyor ailesine allahım sabırlar versin.

tırcı

01 Ağustos 2020 Cumartesi 21:52

Allah rahmet eylesin toplum olarak piskolojik sorunlar yaşıyoruz hepimizde zengin fakir fark etmiyor ailesine allahım sabırlar versin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR