24 Nisan 2024 Çarşamba

5 VE 9’UNCU SINIFLAR YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLIYOR

5 VE 9’UNCU SINIFLAR YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLIYOR

Isparta

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklamalarından bazı satırbaşları şöyle:

-Ortaokullarda 5’inci sınıf ve liselerde 9’uncu sınıflarda yüz yüze eğitim öğretim faaliyetine 2 Kasım itibariyle başlatıyoruz.

-Ulaşım araçları başta olmak üzere çok sayıda insanın bir arada bulunduğu mekanlar ve etkinlikleri denetimler etkin şekilde sürdürülecek, temaslı kişilerin takibi çok daha sıkı şekilde yapılacak. Yerli aşı da iki hafta içinde insan üzerinde deneme safhasına ulaşılacağı görülüyor.

-'Biz bize Yeteriz' kampanyasında toplanan 2 milyar 80 milyon liralık kaynağı hanebaşı 1000 lira olarak ihtiyaç sahiplerine dağıttık.

-Lisans seviyesindeki öğrencilerimiz için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Tübitak vasıtasıyla kısa adı 'Star' olan stajyer araştırmacı burs programını başlatıyoruz 1000 gencimiz Tübitak enstitülerinde veya Tübitak tarafından desteklenen araştrıma projelerinde yer alma suretiyle bu programdan faydalanabilecek.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaşın biri

22 Ekim 2020 Perşembe 15:33

ilhan..peki cami hocası neden alıyor o kadar parayı neden mercedese biniyor israf haramsa neden diyanet bütcesi trilyonlarla yapılıyor ne yapıyorlar acaba utanmaz ya öğretmene söylediğine bak ilkokulu bile bitiremedin demi ee olacak o kadar kin kafasız tarikatlarda başına ne geldiyse artık senin çok memnun kalmışsınki okulu kötülüyorsun

vatandaşın biri

22 Ekim 2020 Perşembe 15:30

3253.sen iyimisin kardeş beli kırıldığındanmı ölüm oranı günde 75 şe çıktı akılsızlar be herşeyi bilecekya reyisin bunuda bilir saray müneccimi bi kaşık dut bekmezi iyi geliyordu zaten coronoya hangi ekjonomi bozuldu ki ekonomimi kaldı ülkede birde öğretmenlere laf sokan geri zekalılar utanmasalar coronoyu bunlar yarattı diyecekler napsın okul kapalı alacak parasını tabiki hiç degilse ne yaptığı belli olmayıp 75 bin maaş alan bülent arınçtan daha helal paraları ne kadar yalaka saray palyacola

Öğretmen

21 Ekim 2020 Çarşamba 21:49

İlhan isimli yorumcu, o dil uzattığın öğretmenler bilgisayar başında aynı titizlikle eğitimine devam ediyor..Kafanı yorma sen ve üslubuna dikkat et..Cumhurbaşkanımız, bakanımız ne derse onu yaparız..

Ilhan

21 Ekim 2020 Çarşamba 12:14

Acilsin tabi ogretmenler bedava mass aliyor yazik gunah ben acilmasindan tarafim acilmasa nolcak millet carsida hastanede pastanede bosa elestirmeyin yeyip icip yatcaklar alcaklar maasi ohh

TİCARİ EĞİTİM

21 Ekim 2020 Çarşamba 11:57

Merak etmeyin arkadaşlar çünkü, ülkede eğitim diye bir şey kalmadı. Bu kadar panik olmayın çocuklarınız okula gitmeyip uzaktan yetersiz eğitimde alsa yeter. Siz asıl şimdiden özel okuldan alacağı diploma için para biriktirin. sınavda 100 sorunun 95 ni doğru yapsa ne olur, basarsın parayı gönderirsin özel üniversiteye aynı diplomayı o da alır. ÜLKE DE ARTIK EĞİTİM SİSTEMİ BU HALDE. NE KALİTE BIRAKTILAR NE SAYGINLIK. ÜNİVERSİTELER REKLAM YAPAR OLMUŞ DAHA NE DİYEYİM. REKLAM YAPAN ÜNİVERSİTE Mİ OLUR

Vatandas

21 Ekim 2020 Çarşamba 11:29

Ne yapılsın isterseniz. Eğitimsiz mı kalsın çocuklar. Anne babalar çalışıyor. Çocuk evde olsa ne olacak. Eleştirmeden önce bir düşünün ne olur. Herkes çarşıda avm de işte güçte. Çocuklar evde otursun okula gitmeyin diye cumhurbaşkanıni eleştiriyorsunuz bir de. Ne yapsınlar insanlar.

Öğretmen

21 Ekim 2020 Çarşamba 11:07

Dünya virüsle mücadele için tedbirleri sıkılaştırırken biz okulları açıyoruz. Tüm milleti bir anda hasta edip kurtulacağız herhalde. Onun yerine internet altyapısındaki kartel engellerini kaldırıp dijital eğitim döneminde çığır açsanız daha iyi olmaz mı? Yeterli kapasitemiz varken hala yabancı uygulama kullanıp internet bağlantı hızlarında sürünüyoruz. Özellikle upload hızında. Ülke içinde senin upload hızın düşük olduğu sürece download hızının bir önemi yok.

Reis3253

20 Ekim 2020 Salı 23:35

Hamdolsun virüsün beli kırılmış artık Reis boşuna konuşmaz. Fakat bizim yerli basın medya bu virüs corona olayını Çook fazla abarttı çok.. Turkiyede OLAGAN ŞARTLARDA GÜNLÜK 1,750 civarı insan ölüyor bunun 55 civarı Coronadan bunun için Ekonomiyi bozmaya piyasayı kitlemeye, insanların pskolojisıni alt üste etmeye degermiydi hiç..?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR