18 Nisan 2024 Perşembe

81 İLDE OKULLARA RESMİ YAZI GÖNDERİLDİ

81 İLDE OKULLARA RESMİ YAZI GÖNDERİLDİ

Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından herkesin merak ettiği okullarda kantinler açılacak mı? Kantinler açılıyor mu? sorusuna cevap olacak nitelikte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla okullara resmi yazı gönderildi. Okullara gönderilen yazıda kantinlerin açılmasına karar verildiği bildirildi.

81 İLDE OKULLARA RESMİ YAZI GÖNDERİLDİ

Okullarda bulunan kantinlerle ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla okullara resmi yazı gönderildi. MEB tarafından 81 ile gönderilen yazıda, 21 Eylül'de okul öncesi egitimle ilkokul 1. sınıflarda yüz yüze eğitime başlandığı anımsatılarak, ilkokul kademesinin diğer sınıfları ile 8. ve 12. sınıflarda ise 12 Ekim'de yüz yüze eğitime geçildiği belirtildi. Bakanlık gönderdiği yazıda ‘’Okul kantinleri açılıyor mu?’’ sorusuna da cevap verdi.

MEB BAKANI SELÇUK ONAYLADI

Okul kantinlerinin 13 Mart 2020'den bu yana kapalı olduğunun hatırlatılarak, "Bu süreçte kantin işleticilerinin gelir getirici herhangi bir faaliyette bulunmadıkları göz önünde bulundurularak Bakanlığımıza bağlı resmi okul ve kurumlarda bulunan kantin vb. yerlerin  açılmasına karar verilmiştir." denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Velii

20 Ekim 2020 Salı 22:49

Uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece.....

Ahmet

20 Ekim 2020 Salı 17:49

Maskeler açılıp kantinden yiyecek yenilecekse maske takmanın da anlamı kalmaz

haklı

20 Ekim 2020 Salı 14:33

dünyada 2. dalga = önlemlerbizde 2. dalga(!) = adı üstünde 2.dalga

covid 19

20 Ekim 2020 Salı 11:38

az önce okukdaydım ve çocuklar yanyana oyun oynuyor ne kadar uzak tutabilirsin ki onları birbirinden bütün okul aynı anda teneffüste sözde bilim kurulumuz 2 haftanın sonunda değerlendirecekmiş amaç belli ÖLEN ÖLSÜN KALAN SAĞLAR BİZİMDİR ...

metin

20 Ekim 2020 Salı 11:06

dünya 2. vakaya başladı. Norveçte virisün mutasyona uğradığı kanıtlandı. Türkiye vakalarda ciddi artışa devam etmekte. ölüm oranı oldukça yüksek iken kantinleri aç okulları aç. hiçbir filyasyon uygulama sadece pozitiflere eve gidin deyin. ölen ölsün mantığına biri dur desin artık

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR