25 Nisan 2024 Perşembe

AK PARTİ, 65 YAŞ ÜSTÜ ÜYELERİNİ TARIYOR

AK PARTİ, 65 YAŞ ÜSTÜ ÜYELERİNİ TARIYOR

Isparta

AK Parti İl Başkanı Zabun, 9 binin üzerindeki parti üyelerinin tek tek telefonla aranarak ‘hal-hatır’ sorulduğunu, ihtiyaç ve isteklerinin tespit edilip, çözüme ulaştırıldığını anlattı.

AK Parti İl Başkanlığı, koronavirüs sürecinde evinden çıkamayan 65 yaş üstü partililerine ‘özel hizmet’ veriyor. AK Parti İl Başkanlığı, parti üyesi 65 yaş üstü 9 bin kişinin şu ana kadar yüzde 75’ine telefonla ulaştı. Zabun, Gazeteci Soner Toros’un instigram canlı yayınında bu çalışmayı şöyle anlattı:

TOPLANTILARA İNTERAKTİF YOLUYLA DEVAM

“Biz rutin toplantılarımıza devam ediyoruz. AK Parti olarak il yönetimi toplantılarımızı pazartesi akşamları gerçekleştiriyoruz. İlçe yönetimlerimiz Salı gün akşamları toplanıyor. İhtiyaç duyuldukça ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızın katılımı ile istişare toplantıları yapıyorduk. Yöntem değişti. Zorunluluktan kaynaklanan süreç sebebiyle yüz yüze toplantı yapamıyoruz ama teknolojinin bütün imkanlarını kullanmak suretiyle çalışmalarımızı yapıyoruz. İstişarelerimizi yapıyoruz. Vatandaşlarımızın karşı karşıya kaldığı sıkıntıları tespit edip, çözümlerini bulmak noktasında mutat olarak toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz.

9 BİN 65 YAŞ ÜSTÜ PARTİ ÜYESİ VAR

Bir haftadır bir çalışma yürütüyoruz. 65 yaş üzeri hemşehrilerimizin evden çıkma yasağı var. Biz AK Parti teşkilatı olarak il başkan yardımcısı arkadaşlar, ilçe başkanlarımız olarak bir çalışma yürütüyoruz. 65 yaş üzeri hemşehrilerimizi aramak suretiyle hal-hatır soruyoruz, sıkıntıları varsa onları konuşuyoruz. Üye kayıtlarımızda 9 binin üzerinde 65 yaş üstü üyemiz mevcut. Bunun yüzde 75’ine ulaşmış durumdayız. Tek tek telefonla aramak suretiyle varsa talepleri onları dinliyoruz, çözüm oluşturmak üzere not ediyoruz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ÖBÜR TARAFIN AZABI DAHA AGIR.

09 Nisan 2020 Perşembe 08:46

HÜSEYİN SEN ZANNETME SADECE OGLU VE KENDİ ETRAFINA VARLAR. GERCEK AKPARTİLILERİ SADECE GENELMERKEZ VAR BİLIYOR. EGER AYNI SI BÖYLE GİDERSE. SANDIKTAN SABUN KADAR OY ÇIKACAK. OGLULLARA VE BAŞKANLIGI KAYBEDENLERİ BL AL MAAŞLAR 10 AŞAGI YOK SABUN 15000 GELİNCE. BÖYLE ADALET BATAR VALLAHİ. KORONAYIDA NEREDEN GELDİ DEMEYE BAŞLARLAR. BÖYLEMİ SAKLAYAMAYACAGINIZ BİRİLERİ VAR. ALLAH GÖRÜRBE BABAYİGİT GÖZÜKENLER. SİZİ.

Hüseyin

08 Nisan 2020 Çarşamba 20:46

Bir seferde parti ve menfaat gözetmeksizin. İş yapsanız. Ne demek 65 yaş üstü üyeleri aramak. Resmen ayrımcılık reis seni duysa 1 dakika durulmaz. Şikayet edeceğim. İlla senin veya başka partiyemi üye olunacak. Demekki partiler üye olmadan yüzüne bakmayacak. Siyaset yalan dolan adam kayırma yandaş cılık olmuş. Yazıklar olsun

Hüseyin

08 Nisan 2020 Çarşamba 14:58

Sizdeki zihniyet bu benden olan yaşasın benden olmayan ne yaparsa yapsın. Benden olan torpilli olsun. Benden olmayan sürünsün. Biz bu yüzden adam olmayız. Sağcı sağcıyla solcu solcuyla. Bazısı pkk yı bazısı dhkp. C yi destekler. Biz Türkiye için vatan için millet için çalışmadığım sürece adam oluruz. 600 tane vekil bir olupta Türkiye için Birtane kanun çıkarıyorsunuz. Bizlerde kotun gibi nere sürerlerse oraya.

Memet

08 Nisan 2020 Çarşamba 14:09

Özellikle ıspartada bunlar kendi menfaatleri olmadan iş yapmazlar. Sağlıkta şiddet yasasını AKP MHP reddediyor. Ama Esrar eroin içene af geliyor. Düşünün bunların türkiyeye yararını. İşiniz gücünüz film. Kendi menfaatini oldumu uzaya hortumla su getirirsiniz.

rast

08 Nisan 2020 Çarşamba 13:31

yazıklar olsun.yaptıklarına bakın.neymiş, sadece akp üyelerine yardım edeceklermiş..bu insanları kutuplaştırmanın size ne faydası olacak.zabun dan başkan olursa böyle olur.

ders

08 Nisan 2020 Çarşamba 08:54

osman zabun ablanı da ara. gerçi o lisede müdür oldu

yazıklar olsun

08 Nisan 2020 Çarşamba 04:21

Koyun can derdinde akp oy derdinde.

Aziz nesin

07 Nisan 2020 Salı 22:59

Utanmadan halktan para isteyip sonra arayip ihtiyaciniz varmi die iyilik yapmis gibi gorunuyor rezillerr

Ekrem

07 Nisan 2020 Salı 21:35

Hal hatır sorarken de torpil.

Xxx

07 Nisan 2020 Salı 20:34

Yardım parası göndermeyince bi dünya şey sacmaliyorlar zora gelince 83 milyon diğer günler yandaşlar saksakcilar ilk seçimde görüşmek üzere osmancim

Siyaset menfaat işi olmuş

07 Nisan 2020 Salı 19:43

Hangi parti olursa olsun boş iş bunlar cok koştuk davamız ülkemize ama yönetici kalmadı arkadaş isparta için söyleyeyim baskasinin günahını almayalım ispartada hepsi hiç ayırt etmeden söylüyorum yalan dolannve menfaat için siyaset yapıyor.. hatırlarsanız ne olur hatirlamasaniz siz cok kirdiniz artık vatan millet dava diyenleri ama herşey para değil bu dünyanın diğer tarafı var hiç düşünüyoruz mu acaba

Üst Seviye Vatandaş Onur

07 Nisan 2020 Salı 18:38

Şaşırdık mı HAYIR. Tabi ki öncelik kendi partilerindeki üyeler. Kapı kapı dolaşıp yaşlılarımıza bir ihtiyacınız var mı diye soracak değiller ! Bu ülkede torpil diye bir şey var hepimiz bunu biliyoruz. Eskiden de vardı fakat şimdi daha da çoğaldınız kimsenin utanması yok, herkesin gözüne soka soka yapıyorsunuz bunu. Gerçekten ADALET ve Kalkınma partisi adının hakkını veriyorsunuz aferim.

Corona

07 Nisan 2020 Salı 17:55

Teşkilattan ricam Şehir Hastanesi ve Tıp Fakültesinde bir sürü hemşire ebe doktor sağlık çalışanı Corona pozitif ile hastanede yatmakta ve tedavi görmekte yanlarında olduğunuzu onlara hissettirmeniz.Destek olmanız .

Demokrat32

07 Nisan 2020 Salı 17:34

pekı ildeki diğer 65 yaş üstü insan değilmi bu nasıll hayır işi?? Sayın ZABUN ve ekıbını kınıyorum yazık....

BAHA

07 Nisan 2020 Salı 14:32

Bari bu dönemde ayrımcılık yapmayayın yahu!..

Ispartalı

07 Nisan 2020 Salı 14:05

Sadece Akp üyelerini değil bütün yaşlıları arayıp hal hatır ve ihtiyaçlarını sorsun. ayrımcılık yapmasınlar. Gerekirse ev ev dolaşıp gıda yardımı yapsınlar.

Memet

07 Nisan 2020 Salı 13:50

Şimdimi aklınıza geldi. Şimdiye kadar kaştane yaşlıyı hastayı şehit ailesini gaziyi ziyaret ediniz. Geçin bu ayakları akpden de sizlerdende soğudum. Yaptığınız bütün işler sahte çarkı kendi etrafınızda döndürüyorsunuz. Adaletin a sı yok sizlerde. En son sütçüler meslek yüksek okulu güvenlikçi sınavında yaptığınız usulsüzlük sonra sı güven kalmadı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR