27 Nisan 2024 Cumartesi

AK PARTİ KONGRESİNE KURTULMUŞ GELİYOR

AK PARTİ KONGRESİNE KURTULMUŞ GELİYOR

Isparta

Ak Parti Isparta Teşkilatında kongre süreci bu hafta sonu yapılacak olan il kongresi ile sona erecek. Pazar günü Işıkkent Spor Salonunda saat 11.00’de başlayacak kongreye Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş da katılacak.

OSMAN ZABUN YENİDEN ADAY

Ak Parti Isparta teşkilatında ilçe kongreleri geçtiğimiz Şubat ayında başlamıştı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle üç ay ara verilen kongre sürecine geçtiğimiz aylarda devam edildi ve Ekim ayında yapılan Merkez İlçe Konrgesi ile ilçe kongreleri tamamlanmış oldu ve sıra İl Kongresine geldi.

Bu doğrultuda; Ak Parti Isparta 7. Olağan İl Kongresi, 22 Kasım 2020 Pazar günü saat 11.00’de başlayacak. Isparta’da mevcut başkan Osman Zabun yeniden aday oldu. 

KONGREYE GENEL BAŞKAN VEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ KATILACAK 

Öte yandan; Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un Pazar günkü kongreye katılmak üzere Isparta’ya geleceği öğrenildi. Kurtulmuş’un Isparta kongresinin ardından aynı gün yapılacak olan Burdur İl Kongresine geçeceği bildirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VİDEOKONFERANSLA KONGREYE KATILACAK

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Ankara dışına programa gitmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ise kongreye videokonferans sistemiyle bağlanacağı ve partililere hitap edeceği belirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

burhan

19 Kasım 2020 Perşembe 21:40

yapmayın şunları artık yeter yıkılıyor ortalık virüsten.Ispartada yapsanız ne olacak Allah aşkına.Tekrar zabun efendi seçilecek işte herkes biliyor ne gerek var ki

Mehmet

19 Kasım 2020 Perşembe 20:13

Söylecek bir sözüm yok artik, pandemi akp kongrelerinde bulasmiyormus. Baska parti yapsa neler söylerlerdi siz söyleyin.. Ahhhh benim güzel ülkem...

Covid-19

19 Kasım 2020 Perşembe 19:30

Kongreye covit katılmayacak herhalde Isparta da yoğunluk kırmızıydı artık haftaya kıpkırmızı oşacak

Nircan

19 Kasım 2020 Perşembe 18:34

Akp pişmanlıktır.keske elim kırılsaydı.

ısparta duyarlısı

19 Kasım 2020 Perşembe 17:34

pandemi var yasak konuluyor ama kongre yapılıyor millet aç ne yiyeceğim diye düşünüyor bunların hevesine bak zabunu başkan yapacaklar ee boşa demiyorlar durmak yok yola devam vatandaş umurlarındamı

Bülent

19 Kasım 2020 Perşembe 16:37

Sokağa çıkma yasağı yok mu.

Üniversiteli

19 Kasım 2020 Perşembe 16:37

Tek adayla mı çıkıyor kongreye? o zaman ne gerek var ki! kongre yapmanıza online bağlanın seçin bitsin. COVİD sizi etkilemiyor mu? Bu arada; Ispartada başka aday yok mu? Başka adaylar yok mu? Başka adaylar da mı yok? Şimdi birşey soracağım gerçekten başka adaylar yok mu?

Hüseyin

19 Kasım 2020 Perşembe 16:26

Nasıl olsa tepeden tek aday yapıldı.kendisini seçecek delegeleri de kendileri belirledi. Üyelere doran varmı yok. Seçim zamanı delwge seçimi var gelin oy kullanın bşz dele****e yi seçtik. Bu kadar saçma birşey olamaz belki osman zabun dan daha iyi insanlar var. 2023 ve 2024 bittiniz bence bir akp üyesi olarak söylüyorum seçime az zaman kala akrabalarımla toplu istafa edeceğiz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR