29 Mart 2024 Cuma

AK PARTİ KONGRESİNE ÖMER ÇELİK GELİYOR

AK PARTİ KONGRESİNE ÖMER ÇELİK GELİYOR

Isparta

AK Parti Isparta İl Başkanlığının pazar günü yapılacak kongresine Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un başka programı nedeniyle katılamayacağı, kongreye Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in katılacağı öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Spartan

20 Kasım 2020 Cuma 09:58

Kongre olmamalı zaten hastalıktan millet kırılırken. ama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başka illere giderken kendisi gelmeyip Numan Kurtulmuşu Ömer Çelik'i falan göndermesi bence Isparta'yı ya garanti görmesinden ya da gözden çıkarmış olmasından.

caney

20 Kasım 2020 Cuma 08:36

Buradan tüm Ak partili ve parti sevdalısı insanlarımıza sesleniyorum. Lütfen başkana uyalım o salonu hınca hınç dolduralım, ALLAH aşkına, REİS aşkına bunu yapalım. AK Partili herkes REİS i seven herkes gelsin ve o salonu HINCA HINÇ dolduralım....)

troyka

20 Kasım 2020 Cuma 08:32

Yemin olsun milletle dalga geçiyorlar. Arkadaş pandemi denen salgın yokmu? Milli bayram kutlamaya gelince pandemi var yasak deniyor, esnafı düşünmeden kapatıyor ama kendileri herkesi kapalı bir alana kapanmaya gelince serbest. Ne diyeyim ...........

Ali

20 Kasım 2020 Cuma 07:24

Memleketi bitirdiniz ne hallere düştük. Dün daha bükent arınç terörşs temşrtaş ve osman kavala serbest kalsın diyor. Bu afamlar devletten milyarlarca maaş alıyorlar. Ama siz pabdemi sürevinde asgari ücretliye para veriyoruz çalışma ödeneği diye öğünüyorsunuz. Mafem öyle bu arada sgk pirimi ödüyormusunuz hayır. Gıdaya 5 ayda yüzde 50 zam geldi. Karadenizde 30 km yete tünel yap ama dereboğazı antalya yolunu yapma. 3 vekili gören varmı yok. İşleti güçleri torpil. Hastane dahil.

Hüseyin

20 Kasım 2020 Cuma 07:15

Millet pandemiden korkuyor. Bunlar kongre yapıyor. Sağlıkçı özel idare bahçesine gelmesin der sekreter Mahmud zadeoğlu. Ama milketvekili milleti toplayıp düğün yapar. İşkeri şov yapmak tek aday yapmışsınız. Video konferans ile seçin nadılsa oy verecek kwndi yandaşları. Başka üyelerden delege seçenmi var. Kendiniz çalın kendiniz oynayın. Chp bile çarşaf liste yapıp il ve merkez ilçe başkanını ona göre belirliyor. Bir chp kadar olamadınız yazık.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR