20 Nisan 2024 Cumartesi

AKKENT MAHALLESİNİN BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTU

AKKENT MAHALLESİNİN BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTU

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Akkent Mahallesinde düzenlediği Muhtarlar Buluşmasında gündeme getirilen ve kışın halk otobüslerinin ulaşımda zorlandığı bölgeye alternatif olarak açılan yeni yolda asfaltlama çalışması yapıldı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kasım ayı başında Muhtarlar Buluşmasında Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Çevikbaş’ın dile getirdiği ve yağışlı günlerde halk otobüslerinin ve vatandaşların araçlarla ulaşımda zorlandığı yola alternatif olarak hazırlanan yolun asfaltlanması talebi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmalar sonuçlandırıldı ve Akkent TOKİ Mahallesinin üst bölgelerine ulaşımı sağlayacak yeni yolda asfaltlama gerçekleştirildi.

Mahallelerine gerçekleştirilen asfalt çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e mahalle sakinleri ve şahsı adına teşekkür eden Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Çevikbaş, “Mahallemizde gerçekleştirilen Muhtarlar Buluşmasında talep ettiğimiz yol bugün asfaltlandı. Yeni yol sayesinde mahalle sakinlerimiz ‘yolda kaldım’, ‘ayağım kaydı’ demeyecekler. Bu çalışmaları Belediye Başkanımızın 2019-2020 kış sezonunun hediyesi olarak kabul ediyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Nedim

21 Kasım 2019 Perşembe 04:57

Akkent söz verilen sosyal alanın yapılmasını bekliyor

Cesars

20 Kasım 2019 Çarşamba 10:16

TOKİ’den çünüre güzel bir yol aç diyoruz bas bas bağırıyoruz ya arkadaş bu nasıl belediyecilik günde bin araç geçiyor ordan yeni terminale Akkent ten yol açılması lazım tren yoluda kontrol altına alınması lazım illa kaza olucak biri ölücek ondan sonramı düzelecek ****ar siz belediyecilik yapmıyorsunuz günü kurtarıyorsunuz koltukta bir gün daha oturayım derdiniz bu sadece para alıp cebi doldurmak

ıspartalı

20 Kasım 2019 Çarşamba 08:42

her taraf yaprak yağmur yağsa mazgallar dolu .Makine topladığı yaprağı rasgele bırakıyor yol ortasında .ilgi duyanlara duyurulur .Zafer mah 4963 sokak mesela ,,

İso

19 Kasım 2019 Salı 23:07

Belediye küçük ama önemli konulara değiniyor kavşaklar falan trafiği biraz rahatlattı gibi.

Adam çalışıyor

19 Kasım 2019 Salı 22:55

Helal olsun Başkanım.. Çalışmalarının devamını dilerim..

Mağdur

19 Kasım 2019 Salı 22:48

Akkent mahallesinde başı boş köpekler içinde bir formül bulabilirsek çok iyi olacak

VATANDAŞ

19 Kasım 2019 Salı 20:08

Halikent dere davraz mahallesi de koku sorunu için bekliyor. İnsallah ilgilenilir

Orhan

19 Kasım 2019 Salı 20:00

Vatan mahallesi ve ayazmana bimin ustundeki döktüğümüz asfalta gelinde bir bakın cocugun eline oyuncak kamyon versen ondan daha iyi dökerdi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR