19 Nisan 2024 Cuma

ARİS İSTANBUL ESTETİK VE GÜZELLİK MERKEZİ ISPARTA’DA

ARİS İSTANBUL ESTETİK VE GÜZELLİK MERKEZİ ISPARTA’DA

Isparta

ARİS İSTANBUL ESTETİK VE GÜZELLİK MERKEZİ ISPARTA’DA
ISPARTA’NIN GÜZEL VE BAKIMLI
HANIMLARINI BEKLİYORUZ
BİZİM FARKIMIZ HİJYENDE 
ÖDÜL ALAN TEK MERKEZİ

Güzelliği ve Estetiği sonuna kadar hissedeceksiniz 

Türkiye’nin bayanlara özel hijyende tek ödül alan Vip güzellik Merkezi artık Isparta’da. 

Senet ve sözleşme olmadan elden ödeme koşullarıyla taksit imkânı da sunan Aris İstanbul Estetik Güzellik Salonu Isparta Şubesi Gülistan Mahallesi 2805 Sk. Gölcük yolu üzeri Asri Mezarlık karşısında hizmetinizde. 

Profosyonel Ekibimizle Hizmetinizdeyiz

Her zaman sizin için en iyisini yapmaya çalışan, kendinizi daha iyi hissetmenize ve daha doğal bir görünüm kazanmanıza yardımcı olmak için, sizin isteklerinize en iyi şekilde karşılık vermeyi ve sizleri memnun etmeye çalışan profesyonel ekip arkadaşlarımızla sizleri her daim güzellik merkezimize beklemekteyiz.

Son Teknolojik Cihazlara sahibiz
Dünyaca ünlü ve aynı zamanda ulusal ödüllere sahip cilt ve vücut bakım ürünleri ile son teknolojik cihazlar kullanarak hizmet vermekteyiz.
Buz Lazer Epilasyon Zayıflama ve cilt bakımı kalıcı makyaj microblading, kirpik lifting

Siz değerli müşterilerimizin cilt ve vücut bakımı için kullandığımız ürünler bölgesel ve ulusal ödüllere sahip olup, tamamen organik (BIO) olan ve dünyaca ünlü lacon ve öko testlerinden geçerek onaylanmış olan markalardır. Her kullanıcı kesimine uygun olup, sağlığınız ve memnuniyetiniz için son derece etkili bir üründür.
 Eğitim, ölçme, iyileştirme yöntemlerini kullanarak devamlı gelişme göstererek ilerleyen bir güzellik merkezi olmak, dürüst hizmet anlayışı ile günün teknolojisini yakından takip eden, müşteri haklarına saygılı olan bir kuruluş olarak hizmetlerimizi daha ileriye taşımaktır.
ARİS ISPARTA

Adres: Gülistan Mahallesi 2805 Sk. Gölcük yolu üzeri Asri Mezarlık karşısında

İletişim: 0246 502 27 14    Gsm: 0552 631 23 20


 

 

 

 


 

 


 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR