29 Mart 2024 Cuma

ARTIK TEK ÇATI ALTINDALAR

ARTIK TEK ÇATI ALTINDALAR

Isparta

Muhtarlar Derneği'nden ayrılarak kurulan Merkez Muhtarlar Derneği lagvedildi. Muhtarlar artık tek dernek çatısı altında.

Isparta'da 2 yıl önce 10 mahalle muhtarının Muhtarlar Derneği'nden ayrılarak kurduğu Merkez Muhtarlar Derneği, kapatma kararı aldı. Dernek Başkanı Halıkent Mahallesi Muhtarı Abidin Yorgancı, derneği kapatıp, Muhtarlar Derneği ile birlişme kararı aldıklarını açıkladı. Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleplebi de muhtarların artık tek çatı altında olduğunu, birlik ve beraberlik içerisinde hizmete devam edeceklerini ifade etti.

Isparta'daki mahalle muhtarlarını temsil eden 2 derneğin birleşme kararının arkasında Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in olduğu öğrenildi. Başdeğirmen'in iki derneğin birleşmesi yönünde muhtarlara ricası olduğu edinilen bilgiler arasında.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet

15 Temmuz 2019 Pazartesi 13:11

Hiç bir iş tutmuyorlar. 2 milyar yiyip birde sigorta yan gel yat. Ne var böyle işe. Boşa gidiyor bu paralar boşa. Hele bizim Anadolunun muhtarı yüzüne bile bakmıyor. Saç kesmekten

sengetli

14 Temmuz 2019 Pazar 19:00

Koyler harici muhtarlin kalkmali.yazik bunlara verilen maasa bi ikamet veriyolardi artik nufus mudurlugu bakiyo o ise.hatta e devletten bile hallediliyo

Şıracı Bozacı

14 Temmuz 2019 Pazar 17:26

Birleşin de ayrılmadığınızı herkes bilsin...

Turşu market tabiii

14 Temmuz 2019 Pazar 15:39

Kim ayırdı geçmişte bu derneği

Ispartalıyım

14 Temmuz 2019 Pazar 14:08

Sanki bir halt ediyorlarmış gibi dernek kurmuşlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR