29 Mart 2024 Cuma

Atatürk Parkı yenileniyor

Atatürk Parkı yenileniyor

Isparta

Isparta Belediyesi Atatürk Parkında bakım onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Parkın kafe bölümünün üstten ve belli bölgelerden su alması dolayısıyla yıpranan binanın teras kısmı ile iç mekanlarında tadilat çalışmaları yapılıyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Atatürk Parkının kafe bölümü ile dış mekanda yapılan çalışmaları yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Korana virüsü dolayısıyla hizmete kapalı olan Atatürk Parkında ayrıca dış mekanda da bozulan zemin döşemeleri kaldırıldı ve yenilenecek. Ayrıca çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirilecek.

Çalışma dolayısıyla kaldırılan zemin döşemeleriyle birlikte yıllarca açıktan giden elektrik kabloları yer altına alınıyor. Bunun yanı sıra yine parkın sulama, içme suyu, kanalizasyon ve internet altyapı hizmetleri de yer altına alınıyor. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak, park yeni ve modern yüzüyle tekrar Ispartalılara hizmet vermeye devam edecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vizyon Vizyon Vizyon Olmayan klasik Akp Belediyeci

20 Nisan 2021 Salı 11:48

Ispartanın parasını çarçur etmeye devam. Nerde abuk iş var bu akpli belediyelerde. Kirazlıdereye savaş uçağı koymalar, refüjlere Lale dikmeler, zaten yeni yapılmış binaya tadilat yapmalar, başka bildiğiniz bişey yok. Balık hafızalıyız ya biz, çabuk unutuyoruz ya seçim zamanı verilen vaatleri, ne oldu üniversiteye banliyö treni? Treyleybüs? Yeni Otogar? Şimdiki otogarın oraya yapılacak kültür merkezi, kütüphane vs? Ne oldu mega projeler? Hepsi hayaldi, gerçekler Atatürk Parkı tadilatı öylemi?

Asgari üçretli

19 Nisan 2021 Pazartesi 18:14

Daha yeni tadilat edilmiş bir yer boşa masraf arkadaki çocuk cafeyi ferah kebaba 3 otuz paraya verdiler vatandaş 10 liraya çocuğunu oynatıp çayını içiyordu ama bu vatandaşda bu kadar varken çocunu bile parka ****üremez deveye diken insana... Az bile yapıyorlar

Serbest görüş

19 Nisan 2021 Pazartesi 09:49

Isparta Yusuf Ziyayı daha çook arar, bazı şeyleri öngöremiyorsunuz, ne bekliyordun ki Isparta?

BKM

19 Nisan 2021 Pazartesi 06:45

daha yeni tadilat edilmişti orası yazık günah kim bilir inşaatında kime para kazandıryorsunuz bitince kime ihale edeceksiniz, Yusuf Ziya başkanım sayesinde 1 liraya çay içiyorduk. Müflissiniz.

Neden hep inşaat

18 Nisan 2021 Pazar 23:26

Baskan geldi geleli hep insaat var ispartada ITSO'dan kimler is yapiyor kendisinin demir dükkani var sürekli insaat yapmasi normal mi? Ve bence yalancı bir şükrü var, 1 sene önce iş için kendine ricada bulundum alamam dedi alsam bile maaşını ödeyemem dedi 1 sene içinde kaç kişi girdi belediyeye sormak isterim kendine?

sav lı aspirinli gırpin

18 Nisan 2021 Pazar 21:16

hey 5 ayda bir tadilat gören belediye kahvesinde israfın ne kadar çok oldunu görüyoruz

ak gençlik

18 Nisan 2021 Pazar 16:55

musluktan akan sularla yemek yapamıyoruz başkan

ISPARTAM

18 Nisan 2021 Pazar 16:53

bu kaçıncı tadaliat yazık günah yan tarafı fetöcülere vermek yetmedi bir de durmadan aynı bölye masraf üzrine masraf

Günah günah

18 Nisan 2021 Pazar 11:58

Yazık günahtır bee...

AKKENTLİ

18 Nisan 2021 Pazar 00:13

Allah aşkına şu petek sanayi, bozanönü yolunun asfaltını bir yapın artık. Parkla bahçeyle uğraşacağınıza buraları yapın. Her yıl Arabanın rot balans ayarını yaptırmaktan bıktım artık. Parkta oturmak özel bir zevk, yol ise herkeze gerekli zorunlu bir ihtiyaç. Abidik gubidik işlerle değil gerçek hizmetlerle uğraşalım. İNŞALLAH SESİMİZİ DUYAN OLURDA BİRAN ÖNCE YAPILIR. GEREKİRSE BU YOLUN FOTOĞRAFLARINI ÇEKİP CUMHURBAŞKANIMIZA GÖNDERECEĞİM. İNŞALLAH BUNA GEREK KALMADAN SESİMİZİ DUYUP BU MESELEYİ HAL

Hacı

17 Nisan 2021 Cumartesi 22:28

Yazık günah bu nedir böyle israf zaten daha yeni tadilat görmüştü adımız müslüman yazık

Cabbay

17 Nisan 2021 Cumartesi 21:55

saga helil olcun be cukyu abey beyediyening adaduk paygini cok cucellectiydin cok zibidilestirdin..odopayk davacini ****beddin uyguyamam dedin deyebeyimicin cen cukyu

Bol bol harca başkan

17 Nisan 2021 Cumartesi 21:40

Bir seçilmiş başkan yapıyor, yine seçilmiş diğer başkan tadilat adı altında yıkıyor. Peki harcanan para kimin ısparta'lının.

Ne parkmış arkadaş

17 Nisan 2021 Cumartesi 21:37

Her gelen başkanın tadilat yaptığı yer Atatürk parkı. Bir hikmet var bu işte. Bilemedik.

Cırt

17 Nisan 2021 Cumartesi 21:18

Sanki daha yeni tadilat olmuştu şükrü

ORALARA GİDECEK ADAM KALMAYACAK

17 Nisan 2021 Cumartesi 19:04

Çabuk bitirin çabuk. Zamanin birinde kıtlık olmuş.Padişah pastanın bugdaydan oldugunu bilmezmiş.vezir ekmek yok kıtlık oldu ne yiyecek halk dediginde.Ekmek yoksa Pasta yesinler der. Gercekten parklara ihtiyacımız var. Bukadar oluyor. Kafa bukadar çalışıyor. Yönlendirme Böyle. Bu iş Bitti.

Yazık

17 Nisan 2021 Cumartesi 19:01

Bunun adı israftır.Haram zıkkım olsun

Halime

17 Nisan 2021 Cumartesi 18:34

Sudan tasarruf yapın diye halkı tembihleyeceğine kendin belediyede tasarruf yap israf etme.Yusuf ziyadan eser bırakmayacağım diye her yerleri batırdın.Yazıktır günahtır.Belediyenin parası bol ise esnafa yardımcı ol.Fakir fukarayı gözetle git yeniden daha güzel şeyler yap.

Abdullah AYDIN

17 Nisan 2021 Cumartesi 16:53

Yusuf Ziya Bey daha önceki yenilemeyi iyi yapmamıştı çünkü parkta kasistler yoktu. Şükrü Bey parkın her tarafını kasistlerle donatır şimdi. Üstünden araba geçmez, o ayrı.

İso

17 Nisan 2021 Cumartesi 15:55

6 mart caddesindeki çınarlar kim budadı yada kesdi çok merak ettim ağaçları resmen kabaklamışlar

Ispartalı

17 Nisan 2021 Cumartesi 14:55

Ziya günaydın yeniledi yetmedi sen seçilince yenilendin olmadı şimdide tekrardan yenilecem şükrü bey kendi egolarınımı tatmin ediyon yazıktır milletin parasına yap boz yapmak israftır sana oy verdiğimize pişman ettirdin seçimde söylediklerini yap ufak işlerle olmaz

ömer

17 Nisan 2021 Cumartesi 14:37

Hani belediyenin işi cafe, çay bahçesi işletmek değildi. seçim dönemi ziya günaydın'a bu şekilde atıfta bulunulmuştu.

Halktan

17 Nisan 2021 Cumartesi 14:07

Daha önce yenilenme yapılan parka neden bu kadar para harcıyoruz tekrar. Esnaf kan ağlıyor, gençler işsiz. Sayın siyasilerimiz şuan yenilenme vakti mı?? Pandeminin zorluğunu yaşayan esnafa destek versek bu düzenleme çalışmalarını ertelesek daha iyi olmaz mı? Vakit destek vaktidir, esnaf belediyeden destek alsa, bir nebze merhem olsa...Hayat bayram olsa

VGT

17 Nisan 2021 Cumartesi 13:36

Tadilatı bi bırakta yeni bir şeyler yap. Mesela otogarı bitir. Mesela battı çıktı yap. Mesela ıspartaya yakışır bir kent meydanı yap

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR