26 Nisan 2024 Cuma

AYBATILI GÜNAYDIN İÇİN NE DEDİ?

AYBATILI GÜNAYDIN İÇİN NE DEDİ?

Isparta

Isparta Belediyesi, 2019 yılı kira zammı oranını yüze 38.5 ÜFE oranında değil, yüzde 1 olarak artırdı. Zor günler geçiren esnafa sağlanan bu kolaylıktan dolayı belediye yönetimine teşekkür eden Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, “Esnafımıza kim destek olursa, kim sahip çıkarsa, esnafımızda günü geldiğinde üzerine düşen görevi yapar” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kerim

02 Ocak 2019 Çarşamba 10:59

Valilik otoparkı diyoruz.YAni Eski merkonun bulunduğu yer diyoruz.İlistir gibi akıyor diyoruz.Yetimin parası diyoruz.Burayşı kime kaç liraya yaptırdın diyoruz.Allem gillem başka konulardan konuşuyorsunuz.Açıkla Eeeeeyyyy Ziya Günaydın burayı kime yaptırdın ve kaç lira verdin açıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Veli

02 Ocak 2019 Çarşamba 10:53

Valilik otoparkı şaldır şaldır akıyor.Hooooppppp Yaptığınız iş bu mu olacaktı.Kime kaç liraya yaptırdınız burayı .Yetimin paraları nerelere gitti.

kazım

02 Ocak 2019 Çarşamba 08:58

bu kadar olaydan sonra günaydın diyorsa vardır bunun altında yatan bir neden hemde çok büyük bir neden vardır göreceğiz siz gibi 3 kuruşu satmaz kendini bu adam

öğrenci x2t

02 Ocak 2019 Çarşamba 05:51

apart soyguncularının canı yandı galiba sen öğrenciyi soy. pahiş fiyatla sonra ağla çol iyi oldu öğrenci olarak çok sevindik.her öğrenciye yetecek yurt olmalı. apart ve cemaat terörü bitsin.

Isparta unutmaz!

01 Ocak 2019 Salı 23:37

Aybatılı day adayı oldu! Ak partide millete Ispartaya fâidesi olacak bir aday yerine; devletin milletin gelirleri tekelleştirip sermayeye peş keş çekecek adayları tercih etti! 3 tane devlet hastanesini yıkılıp tekelleştirilip özel sermayeye peşkeş çekilmesi, apart ve yurt işleten milletin yerine tekelleştirip kyk adı altında sermayeye peşkeş çekip, milleti her gün biraz daha fakirliğe ve köleliğe ****üren sermayeye hizmet eden adayları tercih etti! Halkın adamıdır Yzg 'da sayın Aybatılı' da!

Halkparta

01 Ocak 2019 Salı 11:22

Ak partiden milletvekili adayı olmamışmıydı kendileri ?

Aklı yerinde

01 Ocak 2019 Salı 02:02

Siyasetçi değil misiniz, hepiniz aynı kategoridensiniz, en temizi hiç birinizi secmeyip zenginlerin düzenine dur demek gerek

Esnaf Osman

01 Ocak 2019 Salı 01:40

Birileri yzg için seçim yatırımı olarak zam yapmadı desede esnafın başkanı gerekeni söylemiş. Tebrikler aybatılı tebrikler Yusuf Ziya günaydın.

Fetö zihniyeti temizlenemiyor!

01 Ocak 2019 Salı 00:33

Sandıklara sahip çıkalım, milli iradenin kayıtsız şartsız milletin olduğunu gösterelim! Şimdiden bu niyette olanlar beğenmemişler yorumu! Bizim bu konuda yanılmadığımızı gösteriyor hilekarlar! Sınavlarda sonuçları, seçimlerde milli iradeye hile yapmayı , amaca giden yolda her pisliği câiz gören Fetöcüler bitmedi bitmiyor ! Fetö bunlara hilenin ağa babasını öğretmiş okullarında, iyi sahtekar yetiştirmiş fetö! Rabbim milletimize, devletimize hile kuranların hilelerini boz, Âmin. Âmin. Âmin.

*"Bizi kandıran bizden değildir!"*

31 Aralık 2018 Pazartesi 23:47

Ispartada herkes Yusuf Ziya'ya destek vereceğini beyan ediyor! Bizde halk olarak memnunuz Yusuf Ziya'nın hizmetlerinden! Bu durumda Seçimlerde sandıklara çok dikkat edilmeli, normal yollarla Yusuf Ziya'yı alt edemiyeceğini anlıyanlar seçimlerde başka yollara baş vurup milli iradenin seçimine tuzak kurmasınlar Allahmuhafaza! Fetö "amaç için her şeyi mübah helal ilan ettiği için", birileri her hileyi mübah helal sayıyor dikkat!!! Halbuki hz.Muhammed: "Bizi kandıran bizden değildir!" (Hadisi şerif)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR