16 Nisan 2024 Salı

AYIP SON BULDU

AYIP SON BULDU

Isparta

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde 2013 yılında hayırsever iş adamı Süleyman Akyol, tarafından yaptırılarak eğitim-öğretim hayatına başlayan Süleyman Akyol İmam Hatip Ortaokulu, liseye dönüştürülmüş ve İş adamının ismi tabeladan kaldırılmıştı. Bomba 32 Haber Sitesi'nin haberinin ardından o tabela bugün söküldü.  

Yaklaşık 1 milyon 400 bin liraya mal olan 12 derslikli Süleyman Akyol İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışının ardından 6 yıl sonra ortaokul, Şarkikaraağaç Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından liseye dönüştürüldü. Okulun adı Süleyman Akyol İmam Hatip Ortaokulu iken, Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak tabelası değiştirildi. Vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.

TABELA YERİNDEN SÖKÜLDÜ

Bomba 32'nin haberinin ardından o tabela bugün yetkililerin talimatı üzerine söküldü. Resmiyette okulun isminin değiştirilmediği öğrenilirken, tabelada ise neden iş adamının isminin silindiği soru işareti bıraktı.  

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kapcıklara

13 Kasım 2019 Çarşamba 11:02

imam hatip yazmak zorundamı her yerde yanına birde nalbant ve yularcı açın eksik kalmasın

Vatandas

13 Kasım 2019 Çarşamba 10:07

Lisenin adinda Süleyman Akyol yok ki neden tabelaya yazilsin bir de lise o binada gecici olarak duruyor.Herseyi abartmayin

Şarkikaraağaçlı

12 Kasım 2019 Salı 22:20

Ya bina liseye verilmiş ve lise kullanıo su an. Lisenin kullandiği binaya neden ortaokulun tabelası asılıyor?

Ülküm

12 Kasım 2019 Salı 21:43

Gönlü güzel Hayırseverlere saygı duymak gerek,ismi yeniden hemen asmak gerek.. Akyol ailesini müteşekkiriz..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR