16 Nisan 2024 Salı

BAĞIMSIZ ADAY ÖZMERAL GECE GÜNDÜZ SAHADA

BAĞIMSIZ ADAY ÖZMERAL GECE GÜNDÜZ SAHADA

Isparta

Bağımsız Eğirdir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri ÖZMERAL, haftasonu limanda yelkenlerini açan Antrenör ve Sporcularla beraber oldu.

MHP’den aday olan Mustafa BAŞ ile limanda karşılaşan Osman Nuri ÖZMERAL, Bölge Yelken Antrenörü Ahmet ŞAHAN, Antrenör Utku Mehmet Dikmen’den çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Antrenör Ahmet ŞAHAN, ÖZMERAL’e önceki Belediye Başkanlığı döneminde yelken sporuna verdiği emekleri hiç unutmadıklarını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Bağımsız Eğirdir Belediye Başkan Adayı Osman Nuri ÖZMERAL, “Böyle güzel bir havada sporcularımızın limanda yelken açarak çalışma yapmalarından mutlu oldum. Gayretli çalışmalarınız Eğirdir’imize güzellik ve farklılık getiriyor. Şeref AĞARTAN Hocamıza, diğer emeği geçenlere ve sizlere teşekkür ediyorum. Sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Yazla Mahalle Muhtarı Vedat DİKMEN’in de sporcuları yalnız bırakmaması dikkat çekti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Eğirdir

20 Mart 2019 Çarşamba 15:38

OSMAN BEY BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE YAPTIĞI HİZMETLERLE HERKESİN TAKDİRİNİ KAZANDI. ADAYLAR İÇERİSİNDE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI HAKKIYLA YAPACAK TEK ADAY DA O.

Eğirdirli

19 Mart 2019 Salı 16:22

Mustafa bey hangi ara MHP li oldu. Bilen varsa söylesin bizde bilelim.

Üç hilal

19 Mart 2019 Salı 11:23

Hayırdır özmeral Mustafa BAŞ ı mı destekliyor. Gerçi bizim kapımız herkese açık, özmeral eski yuvasına üç hilaline mi dönüyor? Mustafa beyle eğirdir bir başka güzel olacak

Seçmen

19 Mart 2019 Salı 11:08

Mustafa bey projelerinizle sizi belediye başkanlığında görmek istiyoruz.

Eğirdirli

19 Mart 2019 Salı 11:04

Mustafa BAŞ gümbür gümbür geliyor, Eğirdir Mustafa beyle belediyecilik görecek

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR