29 Mart 2024 Cuma

BAĞLAR BAŞTAN SONA YENİLENİYOR

BAĞLAR BAŞTAN SONA YENİLENİYOR

Isparta

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğünün koordineli bir şekilde sürdürdüğü mahallelerde sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışmaları Bağlar Mahallesinde devam ediyor. Geçen dönem büyük bölümünün altyapı ve asfalt çalışmaları tamamlanan Bağlar Mahallesinde ikinci etap gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda ilk etapta 15 sokakta altyapı ve asfalt çalışmaları gerçekleştirilecek. Çalışmalarda içme suyu ve kanalizasyon hatları A’dan, Z’ye yenilenecek olan mahallenin sakinlerine ise ‘Altyapılarınızı kontrol edin’, ‘Yağmur suyu hatlarınızı ayırın’ çağrısında bulunuldu.

Bağlar Mahallesinde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Isparta Belediyesi Başkan Yardımcısı Akif Aslan şunları söyledi:

“Şehrimizin en eski mahallelerinden birisi olan Bağlar Mahallesinde çalışmalarımızı bugünden itibaren başlattık. Daha önceki yıllarda mahallemizin büyük bir kısmını tamamlamıştık. Kalan bölümleri de bitiriyoruz. İlk etapta 15 sokaktan çalışmalarımıza başladık. Su ve kanalizasyon ekiplerimiz 2702 sokaktan çalışmalarına başladı. Mahalle sakinlerimizden bir ricamız var. Ricamız şu, mevcut hatlarımız 30-40 yıllık. Biz bunların tamamını değiştireceğiz. Vatandaşlarımızın da evlerine bağlı hatlarda sorunları varsa bu süreçte herhangi bir ücret almadan onların değiştirilmesi olanaklarını sağlayacağız. Vatandaşlarımızın buna dikkat etmelerini istiyoruz. Vatandaşlarımızın herhangi bir talepleri olduğu vakit onları da değerlendireceğiz. Muhtarımızla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Çalışmaların ilk etabını bir hafta, on gün içerisinde tamamlayacağız. Yine vatandaşlarımızın kendi parselleriyle ilgili parsel bacalarının eğer evlerinde yaşamış olduğu bir problem olduysa onların çek valflerini koymalarını istiyoruz. Yaptığımız çalışmaların şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz”

Çalışmalara eşlik eden Bağlar Mahallesi Muhtarı Yaşar Aydemir de, yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydemir, “Mahallemize bugün itibariyle altyapı ve asfalt çalışmaları başladı. Mahallem adına başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Eski bir mahalle olmamızdan dolayı altyapı da bir sorun vardı. Bunlar da çözülüyor. Başkanımızdan ve ekibinden çok memnumum, herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Zafer mah sakini

31 Temmuz 2018 Salı 20:57

Zafer mah gelende yok gidende mahalle hendek çukur birde zafer mah ilgilenseniz baskanim

Mahalle sakini

31 Temmuz 2018 Salı 20:53

ZAFER MAHALLESİNDE ANA CADDE VE UZUN SOKAKLAR YAPILDI. ANCAK HALKIN YOĞUN OLDUĞU SOKAKLAR YAPILMADI. ZAFER MAHALLESİNE DE BEKLİYORUZ.

ÇÜNÜRLÜ

31 Temmuz 2018 Salı 19:54

BU YENİ YAKA’DA BELEDİYEDEN BİRİ VAR GALİBA NE BU AYRIMCILIK

Orcun

31 Temmuz 2018 Salı 17:33

Ayazmana mah 4467 sok yamalik gibi 100 mt yila asfalt döküldü geçen cuma hala diger yollara asfalt dokulmedi neyi bekliyorsunuz hala

BAD

31 Temmuz 2018 Salı 16:16

CUNURE ASVALT ATİLMASİ GEREKEN YERE ATİLDİ(YENİ YAKANİN ONU) DİGER CADDE VE SOKAKLAR 1 YİL DAHA BEKLESİN NASİL BİR AYRİMCİLİKSA ARTİK

Ömer

31 Temmuz 2018 Salı 15:49

Ne olur artık Çünürü komple asfaltlayın tozdan çukurdan maaf olduk çok mağduruz çünür halkı olarak ...

Çünür

31 Temmuz 2018 Salı 12:55

Çünürde her yer kum yığını oldu şu asfaltı dökün artık rezil bir halde ayda bir lastik patlıyor her yer inşaat molozu vida çivi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR